Lubię książke HP i muszę powiedzieć że film jest dosyć marny... We Władcy Pierścieni widac że Peter Jackson jest fanem trylogii.... a czy po Komancie Tejemnic coś takiego widać??? Film jest zrobiony tylko dla zarabiania forsy, bo przecież wiadomo że wszystkie dzieciaki na niego pójdą (starszaki też). Mimo wszystko lubię ten film... ale tylko ze względu na ksiązkę.
Wiesz naprawdę doszukałeś/aś się bardzo drobnych szczegółów. Ja też lubię ten film, ale czy na pewno jest on zrobiony tylko dla zarabiania forsy, pewnie w pewnym sensie tak, ale pomyśl, czy na pewno? Przecież sami aktorzy zaangażowani do gry w nim, uważają, żę jest to dla nich ogromne przeżycie, żę czegoś podobnego jeszcze nie doświadczyli, więc napisz czy to co odczuwali było spowodowane jedynie ludzką próżnością?
Oszalałaś!!! Film jest super, chyba cię pogięło z tą książką! Obejrzyj ten film dokładnie, a jeśli nadal nie działa, idź do psychiatry.
To jest kulturalna strona i nie życzę sobie, żeby ktoś mnie obrażał. Mam swoje poglądy i je reprezentuję, a skoro jesteś tak płaski, żeby je krytykować w taki niemiły sposób, to nie wchodź tu w ogóle.