Drazniacy, nieudany, poprostu jedna wielka pomylka. Mogl go robic Cuaron bo ta czesc jest naprawde mroczna(Aragog, Tom Riddle, petryfikacje itd) jak sie ja odpowiednio sfilmuje. Columbus tego nie zrobił.
A co moze Ci sie podoba beznadziejnie wyrezyserowana 4 albo tym bardziej 3? Pierwsze dwie czesci najwierniej przedstawiaja ksiazke a druga jest juz zdcydowanie NAJLEPSZA!!!!
dlaczego mówisz, że nie udany... według mnie jest właśnie najfajniejszy!!! Przynajmniej coś się tam dzieje i nauczyciel obrony przed czarną magią jest zabawny:P:P:P
Mi np tez ta czesc sie bardzo podoba...za to denerwuje mnie czes 3 no i 4 bo jest pozmieniane strasznie bylo ze musza chodzic w szatach po szkole i tak bylo ciekawiej a juz od 3 czesci moga chodzic w normalnych ubraniach...mnie np to drazni ale ogolnie podoba mi sie jak do tej pory kazda czesc...
mnie rowniez najbardziej podoba sie wlasnie Komnata Tajemnic;) jest najwierniejsza ksiazce;) ale reszta tez ok:)
Jak narazie najlepsza część harrego ;] dla mnie częśc 3 była nieudana. Z niecierpliwościa czekam na 5 :)