Harry Potter i Komnata Tajemnic

Harry Potter and the Chamber of Secrets
2002
7,4 330 tys. ocen
7,4 10 1 329724
6,8 51 krytyków
Harry Potter i Komnata Tajemnic
powrót do forum filmu Harry Potter i Komnata Tajemnic

Drazniacy, nieudany, poprostu jedna wielka pomylka. Mogl go robic Cuaron bo ta czesc jest naprawde mroczna(Aragog, Tom Riddle, petryfikacje itd) jak sie ja odpowiednio sfilmuje. Columbus tego nie zrobił.

ocenił(a) film na 7
spoxgreq

czy ja wiem? Mi tam druga część odpowiadałą najbardziej........

spoxgreq

A co moze Ci sie podoba beznadziejnie wyrezyserowana 4 albo tym bardziej 3? Pierwsze dwie czesci najwierniej przedstawiaja ksiazke a druga jest juz zdcydowanie NAJLEPSZA!!!!

użytkownik usunięty
spoxgreq

dlaczego mówisz, że nie udany... według mnie jest właśnie najfajniejszy!!! Przynajmniej coś się tam dzieje i nauczyciel obrony przed czarną magią jest zabawny:P:P:P

ocenił(a) film na 10
spoxgreq

Mi np tez ta czesc sie bardzo podoba...za to denerwuje mnie czes 3 no i 4 bo jest pozmieniane strasznie bylo ze musza chodzic w szatach po szkole i tak bylo ciekawiej a juz od 3 czesci moga chodzic w normalnych ubraniach...mnie np to drazni ale ogolnie podoba mi sie jak do tej pory kazda czesc...

Agusia

mnie rowniez najbardziej podoba sie wlasnie Komnata Tajemnic;) jest najwierniejsza ksiazce;) ale reszta tez ok:)

ocenił(a) film na 10
spoxgreq

Jak narazie najlepsza część harrego ;] dla mnie częśc 3 była nieudana. Z niecierpliwościa czekam na 5 :)

spoxgreq

ale oczywiscie ktoś musi wejs i skrytykować! Smieszni ludziki