Boże i następna ******* zaczyna swój żałosny temat!!!! Oszalec można! Słuchaj ty!! jezeli piszesz coś to cholera nie jedno zdanie, uzasadnij swoją decyzję w przeciwnym razie jestes powalona jak Baska650.
Boże i następna ******* zaczyna swój żałosny temat!!!! Oszalec można! Słuchaj ty!! jezeli piszesz coś to cholera nie jedno zdanie, uzasadnij swoją decyzję w przeciwnym razie jestes powalona jak Baska650.
Te gwiazdki miały cos znaczyć?;/ Wszystkie przygode Harrego mi się podobają tylko ta akurat mnie najmniej zaciekawiła...!! A Tobie nie wiem o co chodzi...znalazł się miłośnik HP.
te gwiazdki, żeby nie było, oznaczają osobę nie mającą argumentów. Lubisz HP, fajnie, ale kolejna osoba bez uzasadnienia <- niepoważne!
te gwiazdki, żeby nie było, oznaczają osobę nie mającą argumentów. Lubisz HP, fajnie, ale kolejna osoba bez uzasadnienia <- niepoważne!
Spier****j sta żabojadzie pok*****ny!!!!!!! To że sie 10 razy wybiło to nie moja wina tylko jakieś zakłucenia w filmwebie. Tak ty jesteś debilem debilów na tym świecie. Ty wogóle wiesz co to jest komputer??
Radze ci przychamuj bo zaraz dostaniesz po mor**ie od admina.
lepiej dla ciebie żebyśmy sie niespotkali, bo bym cie tak chlajsnął po tej twojej mordzie żebyś sie nie pozbierał. Tak masz rację toty jesteś debilem debilów i to ty ciagle sie kłucisz i to ty zaczełeś. I lepiej nie zadzieraj bo ja co do admina nie żartuję. Już widze ta twoją dzielnicę - chore slumsy! hahaha tak macie na posyłki bo sami jesteście tak uposledzeni że trzeba wam papke nosić i wlewac do otworów gebowych. Lepiej nie pisz nic bo robisz z siebie posmiewisko, a duzo ludzi sie z ciebie śmieje hohhaha
To ty nie wiesz co piszesz i się tu nie odgrazaj bo za chwilę wylecisz stąd na zbitą mordkę! Ale jak chcesz to jeszcze sie z ciebie pośmiejemy.
z ciebie sie śmieje cały filmweb, jesteś w ukrytej kamerze. Tak a ty jesteś plugawym zżeraczem i wyklinaczem HP. Sam jesteś cykorem i tchurzem, pewnie jestes małomówny ale to nie znaczy że musisz sie tu wyżywać, bo do tego nie służy net. O widze że znowu sie zmoczyłeś... a fe koko co za bachor
NIe tchUrzem ale tchÓrzem piszemy. Mogłbys chociaż sie nauczyc poprawnie pisac swoje ksywki nadane ci w gimnazjum!
Nie "Mogłbys" tylko "Mółbyś". A te ksywki to tobie nadali juz w podstawówce. HAHA ale ty jesteś mądry!! Jak kupa w sedesie.
macrad: 'Radze ci przychamuj bo zaraz dostaniesz po mor**ie od admina.'
raczej TY dostaniesz [jeżeli komukolwiek będzie się chciało w to mieszać], bo to TY zaczynasz tu wszystkie kłótnie.
nie zaczynam kłótni, ale robią to antyfani. Przykro mi że rzucasz oskarzenia na wiatr ale to twój problem. Ja nie dostanę, ale lepiej uwazaj bo być może że ty dostaniesz.
Jak nie zaczynasz jak zaczynasz!Juz nie przecz sobie.Ja nie jestem Anty-fanem jak to nazwałeś ale twoje ataki na krytyków harrego i gadki typu"wielkie kino" same cie ośmieszają! Net jest dla ciebie dobra sprawą.Możesz tu leczyc kompleksy i grozic bo...jestes nietykalny.Szkoda że na realu sie spełnic nie możesz. Teraz skrzyknij kolegów i pobawcie sie na ogródku w Hogward ale pod okiem opiekuna!
Nie zaczynam kłótni ale robią to takie osoby jak ty! Jesli nie jesteś antyfanem to kim jesteś?? Dobra: ataki na krytyków (hahaha ale palnełeś krytyków, no wiesz jak ktos pisze takie dziecinne tematy to napewno nim nie jest no a jak jeszcze obraża... no tak ale ty nie masz o tym pojecia), ale co do "wielkiego kina" to debilu (inaczej sie nie da powiedzieć) jest moim zdaniem i nie masz nawet najmniejszego prawa mi tu robić chorobliwych wypominek, sam wprowadzasz swoje gadki debilowskie to sie wogóle nie odzywaj!Poza tym ta wypowiedź o wielkim kinie jest żetelna i poparta argumentami a nie tak jka te twoje wypociny jedno zdaniawe pozbawione argumentów. Ja nie mam kompleksów, ty je masz i to widać, no i sie jeszcze przyznawaj że używasz w tym celu neta... Ty nawet wirtualnie nie możesz się spełnić, ale juz niedługo ci zabiora komputer i sie zryczysz i zmoczysz z rozpaczy bo nie będziesz miał gdzie sie wydurniać. Ha ja przynajmniej mam kolegów a ty nie masz ani jednego, bo kto chciałby się zadawać z takim ułomem jak ty? Zresztą z czym ja tu gadam? Kolejne dziecko neostrady weszło na forum tym razem pod nickiem Matthauss i wyrzuca tu swoje wyzwiska i łacinę którą go nauczyli i sie pieni jak piana w sedesie, jeśli jeszcze nie wiesz to jesteś bezrozumnym bezkręgowcem.
Heh zauważyłem że lubisz śpiewać o swoim gimnazjum numer 5... jednak amsz jakiś talent. może zgłoś się do Idola?? Chetnie popatrze jakcie tam zjeżdżają za fałszowanie. Lepiej juz nie pisz nic, albo wiesz co? Pisz dalej! Przynajmniej nie musze wchodzić na strony z kawałami bo wystarczy ze czytam twoje posty to sie idzie ze śmiechu przewrócic. Jesteś tu obiektem pośmiewiska. hahaha biedny chłopiec.
Widzisz...ciagniesz za sznury dalej.Nie możesz zyć bez tego!
"Ha ja przynajmniej mam kolegów " internetowe znajomości ci służa mówisz??
"ta wypowiedź o wielkim kinie jest żetelna i poparta argumentami" wypowiedź może być najwyżej RZetelna ale Żetelna raczej nie!
"jak ktos pisze takie dziecinne tematy " a kto ci kazał je pisać??
"Kolejne dziecko neostrady weszło na forum" dobrze że sie przyznajesz do tego!
"kto chciałby się zadawać z takim ułomem" nie wiem kto by się z toba chciał zadawać ale nie musisz sobie wmawiać żeś ułomem!
"Przynajmniej nie musze wchodzić na strony z kawałami bo wystarczy ze czytam twoje posty to sie idzie ze śmiechu przewrócic. Jesteś tu obiektem pośmiewiska. hahaha biedny chłopiec"-prosze jak ładnie scharakteryzowałeś swoja egzystencje na forum! Łączymy sie z tobą w bólu!
"Widzisz...ciagniesz za sznury dalej.Nie możesz zyć bez tego! "
Ty ciagniesz!! Poco znowu cos piszesz???
"internetowe znajomości ci służa mówisz?? " nie mówie matole o internetowych tylko o prawdziwych.
" a kto ci kazał je pisać?? " Ja nie pisałem dziecinnych tematów, ale antyfani i ty tak! I sie wypchaj swoim OAPem!!
"dobrze że sie przyznajesz do tego! " Tak przyznaje sie że wszedłeś tu jako kolejne dziecko neostrady. Jestes trollem.
"nie wiem kto by się z toba chciał zadawać ale nie musisz sobie wmawiać żeś ułomem! " Czy ty wogóle czytasz co ja pisałem?? Sa sobie wmawiam?? Powiedziałem ze ty jestes ułomem, bo to prawda.
"prosze jak ładnie scharakteryzowałeś swoja egzystencje na forum! Łączymy sie z tobą w bólu! "
Naucz sie najpierw czytać to pogadamy. Gdzie ja tu napisałem o sobie??? Piszałem o tobie, no tak ale twa choroba wciąż cię rozwala coraz bardziej, nie łaczymy się z tobą w twoim bólu bo jesteś tego nie warty.
"Jestes trollem" widzisz we mnie trolla?? Oj kurcze schizofremia pogłębią się:(:( Nie powinienes oglądać takich filmów bo później nie odróżniasz rzeczywistości od świata fantazji!
"nie mówie matole o internetowych tylko o prawdziwych" żebys mowił o prawdziwych musialbyś ich mieć!
OAP rządzi, OAP radzi, OAP nigdy cie nie zdradzi!
STANOWCZE NIE HARRYEMU POTTEROWI DLA DZIECI
Jesli jeszcze nie wiem to cię nauczę teraz że to że jesteś trollem to przenośnia, metafora taka, odnosząca się do twojego trollskiego zachowania.
|"żebys mowił o prawdziwych musialbyś ich mieć! "|
A skad ty możesz wiedzieć czy mam czy nie mam...?
OAP to chamska a więcej, prostacka i wieśniacka organizacja która istnieje tylko w twoim popsutym mózgu, o wyobraxni nie wspomnę bo nie dysponujesz nią.
STANOWCZE NIE MATTHAUSSOWI DZIECIAKOWI!
I nie pisz mi to o schizofremii chyba ze bardzo chcesz tu opisywać swoją chorobę...
Moim zdaniem dubbing w drugiej części jest o wiele lepszy niż w I... Zaraz mi ktoś wyleci, że nie mam argumentów :^). Pozdro
A według mnie to najlepsza z ekranizacji części Harrego Pottera. Nie zamierzam się kłócić. Film sam w sobie 6,5/10. Jeśli czytało się książkę warto obejrzeć choćby z ciekawości. Muzyczka tez niezgorsza. Reszta jak wiadomo bez rewelacji, za to ogląda się całkiem przyjemnie.
A mnie sie wydaje, ze drugi tom to najlepsza książka i jeden z najlepszych filmów o Potterze.