Która część Harrego Pottera, spodobała wam się najbardziej ? Bo mi się spodobała najbardziej Czara Ognia. A wam jaka część Harrego Pottera się najbardziej podobała ??? Piszcie :D
Mnie najbardziej podoba się trzecia część Harry Potter i Więzięń Azkabanu bo jest najbardziej mroczna a ja lubię takie klimaty. Poza tym tę część wyreżyserował bardzo dobry reżyser Alfonso Cuaron.
Wszystkie które wyreżyserował Yates są beznadziejne nie wiem po co z nim podpisali kontrakt na tyle filmów.
Najlepsza była 3 Alfonso stworzył nabardziej magiczny klimat hogsmeade itd.
Wszędzie było czuć magię.
Najgorsze części to zdecydowanie "Komnata tajemnic" i "Zakon feniksa". Natomiast najlepsze to "Więzień Azkabanu" oraz "Książę Półkrwi" :)
nie no proszę ... Książę Półkrwi po prostu powalił mnie w złym tego słowa znaczeniu. Byłem na premierze dzisiejszej nocy...
Bardzo się zawiodłem. Zawsze są przekłamania co do książki ale przy tej 6 części widać, że scenarzysta pisał ją tylko dla kasy, a Yatesa można by było powiesić za ten film...
Zawsze twórcy jęczą iż mają za mało czasu aby pokazać to co najważniejsze, to po co kręcą sceny, których nie ma w ogóle w książce np. głupia ucieczka przed smokiem w Czarze Ognia albo atak Śmierciożerców na Nore w Księciu ...
Już się boję jak spartolą 7 część - a ma być ona podzielona na dwa filmy ...