Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 326 tys. ocen
7,5 10 1 325794
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Kto podskoczył

ocenił(a) film na 7

w fotelu, gdy ta ręka wynurzyła się z wody? U nas w kinie to każdy normalnie w górę ze strachu wystrzelił, ze mną włącznie. Zwłaszcza o 2 nad ranem, bo byłam na pokazie o 12 w nocy :)

ocenił(a) film na 7
Elliot

Ja byłem pewien w 100% że coś z tej wody wylezie ale i tak podskoczyłem :P

Elliot

ja też wiedziałam, ze coś wyskoczy, ale i tak podskoczyłam :D hehe
fajnie cisza cisza i nagle BUM i całe kino w górze :D

ocenił(a) film na 6
Elliot

Ja tak samo. Jeszcze cholernie mocne nagłośnienie było, bo byłem w poniedziałek na przed premierze w Kijowie

ocenił(a) film na 10
Elliot

ja się nie spodziewałam, mimo że koleżanka mówiła, że coś się stanie xD
hahaha! u nas całe kino chyba podskoczyło i było tylko: ` Jezuuuuu!` xD

Elliot

Lepsze byłoby pytanie: kto nie podskoczył? xD

Ja też wiedziałam na 100%, że go chwyci ręka, ale tego podskoku nie dało się powstrzymać...

Harry zanurza muszlę w wodzie -> chwyciła go ręka -> wszyscy podskoczyli -> wszyscy zaczęli się śmiać. :D

ocenił(a) film na 10
Tafta

Ja nie podskoczyłam XD
I śmiałam się z kolesia siedzącego obok mnie, który zrobił podskok i tak dziwnie machał rękami, a był ode mnie może z 10 lat starszy (ja mam 17 XD) hahahha xD

ocenił(a) film na 8
Tafta

Ja też wiedziałem czego mam się spodziewać, ale podskoczyłem i to nie jedyny raz podczas tego filmu (gdy oglądałem horrory nie zdażyło mi się). Z reszta większość sali podskoczyła ("wryła" się w fotel)

Elliot

Ja też!! hehe chociaż byłam na seansie o 13:00 ;)

ocenił(a) film na 7
Elliot

ja tez wiedzialem ze cos bedzie ale i tak podskoczylem(zreszta jak cala sala ;p)dziewczyna obok scisnela mnie za noge a kolega z drugiej strony za reke ;p

ocenił(a) film na 7
pitu18

brawa dla Ciebie, Asteria xD

pitu18

Ja podskoczyłam i pisnęłam (:
Było oczywiste, że coś z tej wody wylezie, a ja i tak zachowałam się jak histeryczka ;) W ogóle odniosłam wrażenie, że tylko ja podskoczyłam, bo wszyscy siedzieli cicho, koleżanka obok zaczęła się ze mnie chichrać, wyszłam na idiotkę, ale to nic ;)

ocenił(a) film na 10
Ple_Ple

Hahahah, dzięki, Elliot xD

Jak widać chyba jestem jedyną osobą w tym gronie o mocnych nerwach xd

Mnie to nie wystraszyło nawetXD

Ple_Ple

<hahaha> też byłam o 12, ale ręka większego wrażenia na mnie nie wywołała xD Opanowałam się i stłumiłam jakikolwiek krzyk ;)
Za to cóż..osoby w pobliżu mnie - co innego ;) Ale zawsze jakieś emocje są ;)

ocenił(a) film na 8
Kingusia_92

Dzięki Kingusia_92 xD to że byłyśmy razem na seansie nie znaczy że mozesz się ze mnie wyśmiewać xD

ocenił(a) film na 8
Ple_Ple

Nie przejmuj się Ple Ple xD Ja pisnęłam JEDYNA na sali i ludzie mieli ze mnie brechty xD no ale cóż.. wiedziałam, że coś tam wyskoczy (i jeszcze ta muzyka! - dreszczyk), ale i tak się wystraszyłam i było słychać tylko mój pisk xD Przynajmniej ludzie się pośmiali XD

(dobrze, że było ciemno;) )

ocenił(a) film na 7
Elliot

przyznaje się, chociaż wiedziałem że infernusy i tak tam będą :)

ocenił(a) film na 7
GangstaBros

Haha scena byla dobra, fajtycznie wiekszość znalazła się w górze, ja nalezałam do tych nielicznych pozostających na swoim miejscu ;D

GangstaBros

Cheyennee, dokładnie :) Dobrze, że chociaż w świetle dziennym nikt nie będzie mogł pokazać na ciebie palcem. W tej ciemności można było być takim... anonimowym.. uff ;p
Inferius, nie inferius, mnie to szczerze mówiąc nie przeraziło, ale samo to, że było tak spokojnie, a nagle ŁUP i jeszcze ta muzyka :)

ocenił(a) film na 8
Ple_Ple

no dokładnie xD dobrze, że są ludzie, którzy mają podobne przeżycia i rozumieją innych, a nie się NAŚMIEWAJĄ xD

użytkownik usunięty
Ple_Ple

Ja siedziałem koło takich dwóch dziweczyn , ja wiem moze miały z 15 lat , wiec bankowe było,że podskoczą ale przynajmniej fajne komenty dawały i film mi sie bardziej podobał, dawno sie tak nie ubawiłem.