Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 326 tys. ocen
7,5 10 1 325794
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Porażka

ocenił(a) film na 7

Mi też niestety nie podobał się film, 1/10 jedyny najlepszy moment to to jak ta Ginny wiązała buta Harremu. Dubbing to kolejna porażka, nie było śmiesznych tekstów które czasem pojawiały się w poprzednich częściach.
Osobiście odradzam wydania 20 złotych na bilet.

użytkownik usunięty
janaspiotrek

1/10 to wystawiam tobie że w ogóle żyjesz.

ocenił(a) film na 8
janaspiotrek

Człowieku, czy ty w ogóle widziałeś ten film? Najlepszy moment? Niby dlaczego? Pewnie tylko o jednym myślałeś. Nie bylo śmiesznych tekstów? Może byłeś akurat zajęty bieganiem do kibla, bo cię pędziło po grochówie. W filmie było dosyć dużo śmiesznych gagów, a zbyt dużo też nie może być, bo jak powszechnie wiadomo to nie jest komedia. Osobiście twirdzę, że film warto zobaczyć, gdyż jest to jedna z lepszych części.

Żal mi wszystkich kretynów, którzy zaniżają ocenę. Film mógł się nie podobać, ale tylko kretyn znajduje tak żałosne uzasadnienie.

ocenił(a) film na 8
janaspiotrek

Dżizas, sami kretyni, sami kretyni!
Człowieku, czy ty w ogóle myślisz, czy ty wiesz co piszesz?
Pewnie miałeś niezłe skojarzenia w tamtym momencie, aż ci się spodnie za ciasne wydały.

OPANUJ SIĘ!

ocenił(a) film na 10
janaspiotrek

Mi osobiście tez się film nie podobał ponieważ za bardzo odbiegał od książki, było za mało szczegółów, za mało walki i magi. I co to w ogóle było że co chwila jakieś śmieszne teksty np. motyw jak Albus wzioł czasopismo bo lubi prace ręczne albo jak ginny wiązała buta harremu czy wiele innych. To miała być naj mroczniejsza część a wyszło bagno totalne
choc jestem wielkim fanem harrego takie jest moje zdanie

ocenił(a) film na 7
robik2230

Ludzie, zrozumnie wreszcie, że na tym forum oceniamy FILM, a nie jego zgodność z książką jako, że jest eksranizacją. Jestem pewna, że gdyby nie ten fakt, HP i Książe Półkrwi jak i poprzednie części byłyby ocenione niezwykle wysoko. Może w takim razie powinniście poczekać na film zanim weźmiecie się za książkę ? Żenujące wytłumaczenie ''HP mi się nie podobał, bo za bardzo odbiegał od książki''. Oddzielcie w końcu te dwie rzeczy !

ocenił(a) film na 10
janaspiotrek

koleżanko z góry sorry nie wiesz to nie pier... bo sie wkurzyć można film robiony jest na podstawie książki zrozum może tą rzecz

ocenił(a) film na 8
janaspiotrek

Robik właśnie się wkopałeś!

Na PODSTAWIE książki.
Nie IDENTYCZNE JAK książka.

Myśl!