Harry Potter i Książę Półkrwi

Harry Potter and the Half-Blood Prince
2009
7,5 326 tys. ocen
7,5 10 1 325794
6,0 46 krytyków
Harry Potter i Książę Półkrwi
powrót do forum filmu Harry Potter i Książę Półkrwi

Pytam tych którzy czytali 7 część tzn. HPiIŚ w jaki sposób zginął Snape????

ocenił(a) film na 8
sylwunka5813

zabił go voldemort w Wrzeszczącej Chacie...

ocenił(a) film na 7
Trevor_Green

Właściwie to zabił go wąż Voldemorta - Nagini na jego polecenie.

Za krótki.

ocenił(a) film na 5
EnidAnGleanna

O co chodzi z tym :

,,Za krótki" ???

ocenił(a) film na 10
gugugg

Chodzi o to ze każdy post tutaj ma wyznaczoną liczbę znaków. Jak troś napisze paroliterowe zdanie, to wyskakuje "za krótki" i ludzie wtedy też tak piszą zeby post się mógł dodać.

ocenił(a) film na 8
sylwunka5813

ahh te szczegóły ;>
a tak wogóle.. szkoda Snape'a... Voldemord i Snape to najlepsze postacie w serii.

Trevor_Green

jeszcze malfoy i bellatrix;d
dobre charaktery nie sa złe, ale po jakims czasie nudzi sie ich charytaywnosc i dobre serducho< czyt. Harry;d>

ocenił(a) film na 10
gosiukukuk

Helana (Bellatriks) zagrała bezzbłędnie szurniętą Bellę która biega za Harrym i drze się "I killed Sisius Black!" co nie? Właśnie tak ją sobie wyobrażałam. Ona jest świetna! Uwielbiam ją.

sylwunka5813

Głupie pytanie, przeczytaj to się dowiesz... I jeszcze mi powiedz, że jesteś fanką HP... Żen;/

ocenił(a) film na 5
Morgan2c

Jak chcesz wiedzieć to w porządku, ale nastepnym razem kiedy zadasz pytanie zrób kilka porządnych spacji przed napisaniem o co Ci chodzi, bo niestety w tematach (mimo tytułu, że to pytanie do tych, którzy czytali 7 część) widać mega-spoiler. Gdybym nie czytała książki to bym się porządnie wkurzyła, że ktoś mi mówi, że Snape zginie. ;)

użytkownik usunięty
Gred_and_Forge

"... Była to jednak tylko chwila, bo wkrótce poją, co mu grozi. Świetlista kula, w której spoczywał wąż, potoczyła się w powietrzu i Snape zdążył tylko krzyknąć, zanim kula wchłonęła jego głowę i ramiona..."