Tak jak w poprzednich częściach. Dobra fabuła, dobre efekty, słaba gra aktorów i
beznadziejny dubbing.
A jak ktoś uważa, że aktorów usprawiedliwia młody wiek, to niech obejrzy sobie 6 zmysł
(ewentualnie imperium słońca)
podsumowując film ogląda się dość przyjemnie, ode mnie 6/10.
Dlaczego oceniasz film za dubbing? Dlaczego oceniasz gre aktorow, skoro ogladales film z dubbingiem? Nie potrafie tego zrozumiec.
za dubbing nie oceniam, chociaż na pewno przeszkadza. A co do gry aktorów, to mam na myśli przede wszystkim sztuczną mimikę twarzy i gestykulację przy wyrażaniu emocji.
skoro przeszkadza dubbing to dla czego nie mozna filmu oceniać, przeciez w pewien sposob tworzy to całość a jak komus nie pasuje to moze bez -ogladać. Osobiscie napisów nie ściągam (fajnie znać angola) lecz ja nie o tym, słaba gra młodych a.(poza luną kuzynem harrego hermioną draco. Film jak poprzednie czesci ratuja starsi świetni aktorzy, mnóstwo błędów przy,, przełożeniu ,,ksiazki na film i film jako ,,kontynuacja ,, od kiedy Radcliff sie przyznał do %:) na planie ,mam wrazenie ze w tej czesci przewaznie jest napruty (przeszkadza mi to) zobaczcie na jego zachowanie. no efekty wiadomo i fabuła też. Ron nie ma zeba!!!! chyba 5ki scena jak siedza przy kominku 1:07:37 ogladałem te filmy po kilka razy i coś sie stało po czarze ognia bo nastepne przygody są juz gorsze moze klimat ? nie wiem, pozostaje wrazenie niedosytu. Na szczescie sa ksiazki.