Harry Potter i Zakon Feniksa

Harry Potter and the Order of the Phoenix
2007
7,5 338 tys. ocen
7,5 10 1 337598
6,2 48 krytyków
Harry Potter i Zakon Feniksa
powrót do forum filmu Harry Potter i Zakon Feniksa

niektóre sceny mnie zawiodły..np. wspomnienie Snape'a czy śmierć Syriusza, inaczej to sobie wyobraziłam. Podobała mi się postać Luny, mojej ulubionej Bellatrix i Tonks. Ogólnie film nawet fajny..końcowa walka Voldemorta i Dumbledore'a była świetna !

użytkownik usunięty
Roxanne

Chyba po raz pierwszy zgadzam się w pełni z kims na filmwebie. Uszczęśliwiłaś mnie droga Roxanno, senkju :D I wspomne jeszcze o boskiej scenie z Graupem, była... idealna.

ocenił(a) film na 9

O, jak miło, że ktoś się ze mną zgadza.Hehe, tak, była fajna :D

Roxanne

Serdecznie zapraszam na http://tom-andrew-felton.blog.onet.pl/ ---> o zakonie + inne :)

ocenił(a) film na 9
Kingusia_92

Skomentowałam ;) Fajny blog :D <za krótki>

Roxanne

Ja tez sie w pelni zgadzam;D Film mi sie podobal, postacie Luny, Bellatrix i Tonks, byly bardzo wyraziste... bardzo dobrze dobrane aktorki. Helena Bonham Carter jest wręcz idealna do tej roli, ale budzi we mnie za duzo sympatii i w kinie sie usmiechalam jak sie pojawiala;D
Bellatrix i Tonks bylo troche mało, ale i tak sie niezle uwinęli w czasie...
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
zgelka

Zgadzam się całkowicie. :)

ocenił(a) film na 7
Roxanne

Wiele scen zawiodło. Film był za mało dramatyczny (ech, gdzie te motywy z Więźnia ...) ale faktycznie treningi i sceny walk w ministerstwie oddane kapitalnie. Niestety F/X to za mało, aby film miał wysoką notę. Pozostaje tylko 7