Kto ogląda na tvn-ie co dwa tygodnie Harry'ego ?? :)) od 1 części :) ?
Ja oglądam , a gdy oglądałam 1 część to co chwila miałam ciarki, bo mi się przypominało
jak byłam młodą nastolatką i pokochałam serie przygód o Harrym Potterze ;D haha :DD
Ja oglądam co dwa tygodnie Harrego ;) I pomimo, że widziałam ten i inne części już wiele razy to jednak zawsze jak leci na tvn to oglądam :D I nieważne, że większość części dużo osób krytykuje-ja uwielbiam te filmy a jeszcze bardziej książki ;) Pozdrawiam wszystkich co dzisiaj będą oglądać naszego dorastającego czarodzieja :)
Ja też ogladam :) Widziałam wszystkie części dużo razy (ostatniej nie widziałam jeszcze) i zawsze będe ogladać :D Kocham HP :)
Ominęłam tylko Azkaban,chociaż to moja ulubiona część,ale wszystkie inne oglądam po raz kolejny włącznie z dzisiejszą:)
Ja z niecierpliwością czekam na piątkowe wieczory z Harrym! Nieważne, że znam każdą część na pamięć :D Tak samo mam z LOTRem...
Ja, mimo że widziałam nieraz te wszystkie części, to też oglądam co dwa tygodnie :D
Głównie po to, żeby na koniec tego maratonu sobie zaserwować ostatnią część.
Miałam już dawno ją obejrzeć, ale jak usłyszałam że w TVNie będą wszystkie od początku to uznałam że cierpliwie poczekam :)
A jak puścili pierwszą część, to się poczułam jak dzieciak, który się kiedyś zakochał w tych książkach..
Ale to było dawno!
Teraz oglądam, i jak to powiedziała moja babcia oczywiście z uśmiechem "stara baba a bajki ogląda" ;D
Ahh... Oglądałam dawno temu i oglądając dzisiaj miałam wrażenie, że brakuje kilku scen... Ale po prostu czytając książkę wyobrażałam sobie jak mogłyby wyglądać ;p Szkoda, to chyba jedna z najbardziej okrojonych części.