PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=113008}

Harry Potter i Zakon Feniksa

Harry Potter and the Order of the Phoenix
2007
7,5 336 tys. ocen
7,5 10 1 335722
6,2 64 krytyków
Harry Potter i Zakon Feniksa
powrót do forum filmu Harry Potter i Zakon Feniksa

Na ten film, jak i na wszystkie ekranizacje HP, czekam z niecierpliwością. Jedyna rzecz która mnie już teraz razi, to fryzura Harry'ego. Przecież każdy wie, że Harry ma dosyć długie, zawsze zwichrzone włosy. Tymczasem na fotografiach jest koszmarnie przylizany, ze aż patrzeć suię nie chce. Byćmoże to jest tylko mylne pierwsze wrażenie. OBY!!!

ocenił(a) film na 10
Arjuna

O Boshe Ajruna wiem cos o tym..szczególnie przeraża mnie Dan (harry). Jesus!!!! Przeciez on wygląda paskudnie... Ale wiedze że te zdjęcia są już troszke starsze były gdzieś robione w początakch zdjęciach. A te zdjęcie gdzie całe tri stoi przy kominku "POd Świńskiem Łbem" Dan jakiego mokrego miał fryza, jak to zobaczyłam byłam zrozpaczona ...ochyda

P)S Zaprazam na mojego bloga:) Mam tam co nieco na temata Potteraka:)

ocenił(a) film na 10
Arjuna

Masz całkowitą rację!!! Załamać się można patrząc na niego! Pochlastam się czerstwą bułką normalnie!...

keira

ehhh...tragedia ta fryzura...:/
nie można aż patrzeć na niego...:/
no i wogóle nie jest do Harrego z książki(opisanego w książce)...:(

ocenił(a) film na 10
vouge_

Fakt nie jest podobny z opisu książki, ale w wywiadzie tłumaczył sie tym że w filmie harry wrócił do domu Dursleyów i wkurzył sie na swój bujny fryz i go scioł..ehhh szkoda że tylko nieliczni beda o tym wiedzieć...Nie Dan prosze zrób coś z tym bo ja niebede mogłą tego filmu oglądać jak ty tak bedziesz wyglądał

Arjuna

Prawdę mówiąc, po zobaczeniu 4 części filmu myślałem, że w piątce Harry i Ron będą mieli fryzy podobne do ich przyjaciółki, Hermiony :P
Szkoda, że się myliłem, ja też jestem rozczarowany...