Hel

2009
6,4 7,2 tys. ocen
6,4 10 1 7244
5,1 8   krytyków
Hel
powrót do forum filmu Hel

ocenił(a) film na 8

Film całkiem niezły... ale interwencja ratowników medycznych byłą wspaniała i wzorowa xD. Wchodzi spacerkiem, witam w jakim stanie?? A Królikowski tam masaż serca xD Do tego do każdej prawie sceny z papierosami używali chyba zupełnie nowych fajek, bo gasili zawsze prawie całe fajki. Jak ja bym był reżyserem kazałbym najpierw spalić trochę, bo jak to wygląda gasić całą fajkę w popielniczce xD Muzyka całkiem niezła. Cudo to to nie jest, ale obejrzeć się da, no i warto trochę. Pokazuje, że z nałogiem nawet od ciężkich narkotyków da się wygrać. ;] Pozdrawiam

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
miru661

No popieram trochę dopracować niektóre sceny. Ale kreacje Królikowskiego i Żurka - rewelacja. Chylę czoła. Film całkiem niezły, jak obejrzysz 40 minut to nie mozna się później oderwać.

ocenił(a) film na 8
mis_dj

Tak, mimo niektórych zarzutów film mi się bardzo podobał i też miałem w planie zacząć jednego dnia a skończyć kiedy indziej, ale tak mnie zajął i zainteresował, że musiałem za jednym razem. Podoba mi się realizm, zupełnia jakbyśmy oglądali czyjeś prawdziwe życie.

miru661

No zgadzam się. Resuscytacja w wykonaniu Królikowskiego rządzi. Klęczy obok tej babki. Zgięte łokcie. I takie sztuczne odgłosy pufff...pufff mnie rozwaliły. Jakby reżyser nie mógł podpytać jak wygląda prawdziwa pierwsza pomoc.

ocenił(a) film na 7
miru661

Zgięte łokcie aż tak nie raziły jak brak wentylacji pacjentki....