5,3 8,5 tys. ocen
5,3 10 1 8491
5,8 17 krytyków
Hellraiser
powrót do forum filmu Hellraiser

.. w dzisiejszych zgniłych czasach, pomijając fakt, że to odgrzewany kotlet to pod tej ziemi chodzą już takie indywidua, że hellraiser i jego bohaterowie to im do pięt nie dorastają xd

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
scricxovan

Widzę, że pan się ładnie przedstawił przed milionami słuchaczy.

scricxovan

Na przykład twój stary hahahahah

Dick_van_der_whore

I obaj twoi.

Dick_van_der_whore

..no nie do końca. Mnie mój stary spłodził a ciebie zapewne urodził D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Dick_van_der_whore

Czyli jednak Margot cię zrobił po paradzie równości na plaży w Rimini z 2 m00rzynami :P

Jan_Nowak_45

Jak zwykle taki odważny, a cenzuruje słowa, żeby przypadkiem bana nie dostać, a nad ripostą myślał miesiąc.

Dick_van_der_whore

taki niebinarek jak ty jest bardziej odważny po paradce na skłacie w lateksowym wdzianku z Margotem na 2 baciki :P Tak trzeba cenzurować słowa rurkowy ciepły ptysiu żeby w tym wolnym od cenzury kraju można było odpowiedzieć takiemu plastusiowy który co tydzień zmienia płeć żeby być bardziej na czasie i top :P

ocenił(a) film na 4
Dick_van_der_whore

Brzmisz jak Biedron wybiegajacy w niedzielny poranek z sypialni po ustawce z przyjacielami po zakrapianej nocy.

scricxovan

Daje like, zaorany :)

ocenił(a) film na 7
scricxovan

Dobre :)

ocenił(a) film na 4
scricxovan

Czy ja wiem, ogólnie wolałbym nie spotkać w ciemnym zaułku Pinheada i jego kolegów. Choć nie ukrywam, że w części trzeciej Hellraisera pani była śliczna i urocza (oczywiście zanim Pinhead ją przekabacił i zamienił w krwawą blać).

Lukas_Art

Właśnie oglądam 3 część i zrobiłeś mi spoiler w 30-letnim filmie haha.

ocenił(a) film na 4
Cierpliwy_filmweb

eee, tak w ogóle to się pomyliłem, bo to jest w 4 części ;)
Tak więc nic nie straciłeś.

Lukas_Art

Chyba Cię nie zaskoczę opowieścią na temat "którą część obejrzę po 3" :D Moja wina, że się tak późno za to wziąłem. W ogóle przed premierą nowego Hellraisera myślałem, że filmów było 7 :O Tak bardzo się znam :D

scricxovan

Racja, taki Pinhead to zwykły leszcz przy Putinie.

ocenił(a) film na 7
Chlor_3

Myślę, że gdyby Cenobici byli realni (btw, jako osoba wierząca podejrzewam że pewnie istnieją demony przypominające te kreatury) i odwiedziliby wielkiego Putina, to ren gieroj i car Wszechrosji zrobiły pod siebie, zanim którykolwiek odezwałby się czy uczynił jakiś gest.

Sylwiaczek666

Gdyby go odwiedzili to pewnie by go nadziali na haczyki jak Franka w pierwszym Hellraiserze. :-) Tak na marginesie jak na osobę wierzącą fajny masz nick z trzema szóstkami. ;-))))))

ocenił(a) film na 8
scricxovan

Ale wy chłopaki macie niezle fantazje homoseksualne. Na pewno jesteście hetero? No i niezle ze w takim filmie jedyne co przykuwa wasza uwagę to właśnie homoseksualizm

ocenił(a) film na 7
elevatemelater

A mnie trochę ta poprawność polityczna zirytowała i nawet nie dlatego, że pokazano parę homoseksualną, ale dlatego że ta para została przedstawiona jako romantyczna, zakochana, czytająca poezję w łóżku, a para heteroseksualna jak, z przeproszeniem, niewyżyte seksualnie ruchadła. Tendencyjnie, nieprawdaż? I dlatego film ma ode mnie (bardzo mocne) siedem, a nie osiem. Naprawdę dobrze się oglądało.

ocenił(a) film na 6
scricxovan

Barker tworząc projekty strojów cenobitów do pierwszego filmu w sumie wzorował się na wyglądzie i upodobaniach bywalców londyńskich klubów S&M,bo tam takie funkcjonowały i pewnie wciąż w najlepsze funkcjonują.Także pisząc takie rzeczy,że dziś jest niby bardziej zgniło,a wtedy nie było, to tylko ktoś się przyznaje do tego,że ktoś niewiele wie o sprawach na tym świecie ;P