.. w dzisiejszych zgniłych czasach, pomijając fakt, że to odgrzewany kotlet to pod tej ziemi chodzą już takie indywidua, że hellraiser i jego bohaterowie to im do pięt nie dorastają xd
Jak zwykle taki odważny, a cenzuruje słowa, żeby przypadkiem bana nie dostać, a nad ripostą myślał miesiąc.
taki niebinarek jak ty jest bardziej odważny po paradce na skłacie w lateksowym wdzianku z Margotem na 2 baciki :P Tak trzeba cenzurować słowa rurkowy ciepły ptysiu żeby w tym wolnym od cenzury kraju można było odpowiedzieć takiemu plastusiowy który co tydzień zmienia płeć żeby być bardziej na czasie i top :P
Brzmisz jak Biedron wybiegajacy w niedzielny poranek z sypialni po ustawce z przyjacielami po zakrapianej nocy.
Czy ja wiem, ogólnie wolałbym nie spotkać w ciemnym zaułku Pinheada i jego kolegów. Choć nie ukrywam, że w części trzeciej Hellraisera pani była śliczna i urocza (oczywiście zanim Pinhead ją przekabacił i zamienił w krwawą blać).
eee, tak w ogóle to się pomyliłem, bo to jest w 4 części ;)
Tak więc nic nie straciłeś.
Chyba Cię nie zaskoczę opowieścią na temat "którą część obejrzę po 3" :D Moja wina, że się tak późno za to wziąłem. W ogóle przed premierą nowego Hellraisera myślałem, że filmów było 7 :O Tak bardzo się znam :D
Myślę, że gdyby Cenobici byli realni (btw, jako osoba wierząca podejrzewam że pewnie istnieją demony przypominające te kreatury) i odwiedziliby wielkiego Putina, to ren gieroj i car Wszechrosji zrobiły pod siebie, zanim którykolwiek odezwałby się czy uczynił jakiś gest.
Gdyby go odwiedzili to pewnie by go nadziali na haczyki jak Franka w pierwszym Hellraiserze. :-) Tak na marginesie jak na osobę wierzącą fajny masz nick z trzema szóstkami. ;-))))))
Ale wy chłopaki macie niezle fantazje homoseksualne. Na pewno jesteście hetero? No i niezle ze w takim filmie jedyne co przykuwa wasza uwagę to właśnie homoseksualizm
A mnie trochę ta poprawność polityczna zirytowała i nawet nie dlatego, że pokazano parę homoseksualną, ale dlatego że ta para została przedstawiona jako romantyczna, zakochana, czytająca poezję w łóżku, a para heteroseksualna jak, z przeproszeniem, niewyżyte seksualnie ruchadła. Tendencyjnie, nieprawdaż? I dlatego film ma ode mnie (bardzo mocne) siedem, a nie osiem. Naprawdę dobrze się oglądało.
Barker tworząc projekty strojów cenobitów do pierwszego filmu w sumie wzorował się na wyglądzie i upodobaniach bywalców londyńskich klubów S&M,bo tam takie funkcjonowały i pewnie wciąż w najlepsze funkcjonują.Także pisząc takie rzeczy,że dziś jest niby bardziej zgniło,a wtedy nie było, to tylko ktoś się przyznaje do tego,że ktoś niewiele wie o sprawach na tym świecie ;P