PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433987}

Henry Poole powrócił

Henry Poole Is Here
2008
6,6 3,4 tys. ocen
6,6 10 1 3350
Henry Poole powrócił
powrót do forum filmu Henry Poole powrócił

Spodziewałam się czegoś więcej, a on się po prostu ciągnął. Nudy na pudy!!! Nie to,że bym nie zrozumiała przesłania, czy główny bohater źle zagrał- bo tak nie było ale sam scenariusz był bardzo nudny ... Nie polecam!

Agulaaa

Daaawno nie widzialem filmu ktory zmusilby mnie do wylaczenia go po 30 minutach.
Strasznie nudny i frustrujacy film o pielgrzymkach do ogrodka glownego bohatera..

ocenił(a) film na 5
r4m3

Zaczynał się nawet nieźle, potem było już coraz gorzej i nudniej.

r4m3

Ale oczywiście ocenić oceniłeś (na 1). Twoja ocena mnie nie interesuje i mam ją głęboko w du... poważaniu, ale oceniać film po 30 minutach (z ponad 90) nie dosyć, że dziecinne, to dodatkowo idiotyczne jak popieranie partii populistycznych.

PS. Znasz przysłowie "Nie oceniaj książki po okładce"?

ocenił(a) film na 4
Agulaaa

Przesłanie jest takie: nawet na największe choroby najlepsza seksowna sąsiadka ;-]]
jak dla mnie 4/10 -wiecej nie moge dać za beznadziejne zakończenie i zmarnowany potencjał w filmie, początek natomiast był całkiem niezły

ixxert

Jakbyś miał mózg zrozumiałbyś, że sexowna sąsiadka to metafora na odnalezienie sensu w życiu, powrotu do wiary.
Film piekny. Facet odrzuca wszystko, chce tylko doczekać śmierci w miejscu gdzie się wychował. Mimo wszystko ludzie pokazują mu, że można inaczej.