PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=433987}

Henry Poole powrócił

Henry Poole Is Here
2008
6,6 3,4 tys. ocen
6,6 10 1 3350
Henry Poole powrócił
powrót do forum filmu Henry Poole powrócił

Mnie ten film też rozczarował. 2/10 !!! Zaczynało się nawet nieźle, był w tym jakiś realizm, a wyszła z tego ckliwa mdła amerykańska historyjka o naszym wszechobecnym bogu. Że jest i jeśli w niego nie wierzysz to on zrobi coś w co i tak nie musisz wierzyć, ale uwierzysz bo przecież ci pomógł i to wszystko takie piękne bo lepiej wierzyć niż nie wierzyć.

NISKIE LOTY!!! Twórco tego filmu: DOROŚNIJ!!!

ocenił(a) film na 2
Alpa_Chino

im dalej w film, tym gorzej! Z minuty na minute, z kolejnej mdłej piosnki w mdłą piosnkę, moja ocena spadała...2/10 PRETENSJONALNE LOTY. Uwaga na długie ujęcia z muzyczką!

ocenił(a) film na 2
GhostFace

Jest to jeden z tych filmów, który przemawia do ciebie podniosłym tonem, trzeba uważać...

ocenił(a) film na 8
Alpa_Chino

Dorosnij lepiej ty do takich filmów. Oczywiscie nic nie zrozumiales.
Jedno jest pewne. Komedia to nie jest. Jezeli juz, to Dramat, (Fantasy).

ocenił(a) film na 5
Alpa_Chino

to prawda, zapowiadało się ciekawie, ale pod koniec wyszło słabo. Daję 5/10 tylko ze względu na Wilsona, który podnosi ocenę filmu co najmniej o 2 gwiazdki

ocenił(a) film na 4
Alpa_Chino

beznadziejne przesłodzone zakończenie, takie po hamerykańsku.....
Zakończenie powinno być takie: po tym wszystkim co zfilmowano, 10-20 sekund czarny ekran, i sąsiadka z córeczką i wszyscy inni sąsiedzi na Jego pogrzebie (czyli by to znaczyło, że ostatni dzień- wieczor to już po jego śmierci) - wtedy film miałby zupełnie inny wydźwiek, nie burzył tego muru, nie dotknął i w nocy umarł - patrzyłem przewijałem napisy do końca i nic takiego nie było.
Mogło by być też inne zakończenie, że mu się to wszystko przyśniło w czasie operacji (nigdy się nie wprowadził do tego domu) i np budzi się potem w szpitalnym łóżku np po operacji a Elmeralda to pielęgniarka, a ta druga sąsiadka z córka np były w tym szpitalu na jakiś zabieg i tak samo te różne osoby