Nic mnie nie przekonywało w tym filmie. Ani bohaterowie, ani fabuła, że nie wspomnę o tych beznadziejnych piosenkach. Rozumiem, że ma być to słodki filmik dla 12-13 latków, ale stężenie lukru na cm taśmy filmowej jest olbrzymie. Obejrzałam cały film i najśmieszniejsze jest to, że z całej tej popowej papki, którą zostałam uraczona nie pamiętam żadnej piosenki, nawet tej finałowej co chyba tym bardziej nie świadczy dobrze o tym filmie. Jak dla mnie ocena 1/10
Nikt wam nie kazał tego oglądać prawda? W każdym razie wątpię w to. W tym filmie chodzi o dobrą zabawę! I nawet jeśli jest słodki to co to przeszkadza przez 2 godziny jeśli cały świat macie do d... ???
Kazać może nie kazał, ale żeby ocenić film trzeba go obejrzeć... Nie podobał mi się i tyle i jakoś tej dobrej zabawy nie poczułam, oglądając go.
film jest po prostu zrobiony ''bardzo slodko'' dlatego wielu z was nie przypadł do gustu.Ale moim zdaniem fabula zarowno pierwszej jak i drugiej czesci jest fajna.
Chodzi o to, że nie trzeba od razu tak ostro wyrażać swoje zdania jak dla mnie... Rozumiem, że komuś może się nie podobać i tak dalej ale nie trzeba tak ostro chyba, prawda???
Zgadzam się za równo z tymi którzy mówią że to dno i tymi co mówią że film ogląda się dobrze i jest dobra zabawa. Film jest cukierkowy przesłodzony i momentami sztuczny. Ale fabuła mi się spodobała, Sharpei miała denerwować i denerwowała, ale co najważniejsze było więcej układów tanecznych i piosenek. a to jest MUSICAL!!i nie jakiegoś wielkiego formatu bo nawet nie wchodzi do kin.a Ten film ma bawić ale nie każdy lubi musicale tzn takie musicale. Też rzygam tym amerykańskim klimatem ale czasem można się zapomnieć. Przynajmniej oni umieją tańczyć i śpiewać a jak nie umieją to i tak dobrze się ich słucha przekształconych komputerowo. Poza tym główni bohaterowie są ciepli i dobrze się kończy i choć film uczy o banalnej rzeczy to ja nie żałuje że dałam mu 8 :)