Vanessa hudgens strzelila sobie nagie fotki i juz jej nie chca w high school musical.piszcie do mnie co o tym myslicie.pozdrawiam i zapraszam do mnie,....
To są jej nagie fotki i jej sprawa. Vanessa przeprosiła za nie i raczej zagra w HSM3. I trochę się dziwię tym z Disney Channel. To w końcu jej prywatna sprawa czy sobie strzela nagie fotki czy nie. Poza tym o ile wiem, to te zdjęcia były przeznaczone dla Zac'a i ktoś niepowołany puścił je w tzw obieg. Co innego gdyby np. wystąpiła w sesji dla Playboya. Ale tak... ktoś poprostu zabawił się jej kosztem...
ludzie sa strasznie chsmcy,te fotki ujzaly swiatlo dzienne czy ktos ja poprostu szantazuje niewiecie?
Te zdjęcia to jej prywatna sprawa i nie powinny się ukazać w necie ale stało sie inaczej przeprosiła za to teraz powinno dać sie jej spokój niech dziewczyna dojdzie do siebie. BABY V
wiem oni sa bardzo nie sprawiedliwi dla niej.wspolczuje jej.ale ukazaly sie tez nowe jej nagie fotki i raczej ja zwolnia z high school musical:(:(:(:((((:(:((:(::((:
cóż... tak bywa... ale te nagie fotki coś chyba o niej świadczą, nie? no ale mimo wszystko, to jej prywatna sprawa i nie wątpię, że musiała się czuć strasznie, kiedy się okazało, że cały świat zobaczy ją nago..
Vanessa Zagra w HSM3 .. przeprosiła a rada zgodzila sie nie zastepowac jej inna aktorka powniewaz i Zac efron by zrezygnował..
Czemu?? Mnie sie pobobały obydwie części! Nic mi nie bedzie przeszkadzać jeśli zrobią jeszcze jesną!! :)
kurcze... nie spodziewalam się...ale ma dziewczyna przechlapane....wstyd ze hej...ale mam nadzieje, ze zagra w HSM3 bo Sharpay nie bedzie miała komu dokuczac:)
Kiedyś V lubiłam no można tak powiedzieć widzac 2 marne filmy w jej wykonaniu ale teraz mnie denerwuje swoja osoba.Wiadome że jak zrobiła fotki nagie to wyjdą na światło dzienne.Rozkapryszona dziewucha
Nienawidzę jej. Jest totalna idiotką. I na dodatek te zdjęcia. Brak szacunku dla samej siebie... Zachowuje się jak rasowa kur**
Przecież wszyscy popełniają głupstwa! Ona napewno nie chciala żeby te zdjecia znalazly sie w internecie! Wiem..to ja nie usprawiedliwia ale co wszyscy sie Vanessy uczepili???
Donosiliśmy ostatnio o aferze ze zdjęciami, które Vanessa Hudgens robiła rzekomo dla Zaca Efrona, i które właśnie znalazły się w sieci. Rozbierane zdjęcia, wbrew Waszym opiniom, okazały się prawdziwe,
a Van o mało nie wyleciała z Disneya.
Tymczasem, jak doniósł magazyn People Vanessa już dwa lata temu wysłała mailem swoje nagie zdjęcia. Miał je otrzymać Drake Bell, gwiazda show Drake and Josh. Robiła to zanim jeszcze stała się sławna dzięki High School Musical i jak możemy przypuszczać, miało jej to pomóc w karierze. Jeśli tamten news był ciekawy i miał "momenty", tu możemy tylko napisać żałosne i żenujące.
Ehh nie uwierzyłam w to na początku :(
Ale przeglądałam tak sobie gazety i w niemieckim bravo są jej 2 fotki
tylko że z cenzurą ...
Teraz nikt jej nie da spokoju to będzie skandal tygodnia czy miesiąca
hymm no ale jednak nie tylko Zacowi chciała dać swoje nagie zdjęcia ...
nie wiem co o tym myśleć najlepiej zapamiętać ją z High school musical jako Gabrielle nawet kiedy Nessa taka nie jest :(
Ale nie dziwie się że chcieli ją wywalić z high school musical 3
Rzeczywiście wytwórnia tym zachwycona nie jest - oto komentarz jednego z jej przedstawicieli.
Robimy show dla dzieci, nastolatków i ich rodziców z fajnymi, słodkimi gwiazdkami. Nagie zdjęcia jednej z nich mogą być katastroficzne w skutkach.
Ehh ja tam jej nie oceniam w filmach fajnie gra dobrze śpiewa i to mnie obchodzi, a prywatne życie to jej sprawa ...
popieram. dziewczyny rozbierajcie się i róbcie sobie fotki. Tak tak:D dla mnie możecie chodzić wszyssstkie nago po ulicach. Nie przeszkadza mi to:D
emka.. yy vanessa zagra w 3 hsm bo przeprosila disney za te fotki i w sumie dobrze bo bym nie ogladnela tej czesci :P
tak biedna vanesa zaszantażowali ją przecierz to wybitna aktora high sch....... to straszne jak mogła sie rozebrać niemoge na niom patrzeć ahhhh co by powiedział na to nasz ksiądz !!!
ale z was są idiotki boże płakać misie chce jak czytam o zaszantarzowanej vanesie!!!!!! powinna klęczeć i przepraszać wierne słuchaczki "radia" miusikal na codzień poprostu dramat to o czym wy tu piszecie. wogule powinni o tym forum na pisać telenowele. o ym jak puste idiotki nie wiedzom dlaczego ich mega gwiazda wanesa ma zdjęcia nago. gdzie wy zyjecie??? poprostu dostala wchuj kasy i koniec bajki. poprostu żal jak sie czyta co wy tu wypisujecie.
A żebyś wiedziała że lubie oglądać Hanne Montanne !!! A jeśli ktoś tu jest idiotką to chyba ty! Widać lubisz sie wyżywać na kimś, poorażać kogoś! Kup se psa!!
...małe sprostowanie! ..Idiotą a nie idiotką...zapomniałam że nie piseze do dziewczyny! Zreszta powinnam sie domyślić po tych błędach ortograficznych! haha
Heh.. spoko:) Byłam wtedy troche wkurzona a poza tym sa tacy (czyt. valdi), którzy lubią kogoś obrażać za czyjeś poglądy ;/
ludzie!! nie macie juz o czym pisac?? kłócicie sie o jej nagie foty :/ zrobilas sobie ok!! nie na miejscu to troche ale tam, kogo to obchodzi !! rozgrzebywanie tego co zrobila pare lat temu !! jedni mają to gdzieś drudzy ją wyzywają !! ona jest zwykłym człowiekiem !! zachowała sie głupio cóż ... wydaje mi sie ze większosc osób mysli chyba " jestes sławna, odniosłaś sukces, to nie mozesz sie potknąc ani zrobic niczego głupiego, taka twoja natura i tego sie trzymaj " cała ta sprawa i tak juz ucichła
coś spóźniony ten temat bo już wszystko dawno ucichło i Disney spowrotem przyjął ja do obsady HSM :D z czego jestem bardzo zadowolona