PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395554}
5,3 53 tys. ocen
5,3 10 1 53377
3,8 8 krytyków
High School Musical 2
powrót do forum filmu High School Musical 2

film jest całkiem fajny. mysle ze to rzecz gustu . mi tam sie podobal glownie ze wzgledu na sciezke dzwiekowa. jestem fanka sharpay. ona jest swietna ale gabriella jest ladniejsza. postac troya mi sie podobala ale tylko jako postac fikcyja bo zaca efrona nie lubie.

ocenił(a) film na 1
malgoska_7

Fajnie że są osoby które nie piszą że film jest sfitaśny,krejzi,kull i tak dalej.Mi się nie podobał wcale.A i Zacka Eforda też nie lubię.Brr nie nawidzę.

Jenks

masz prawo do wlasnego zdania. mi sie film podobal i to bardzo ale cie rozumiem. pozdro ......;)

malgoska_7

Ze mną było tak : z utęsknieniem czekałam na to jak na DC miał się pojawić. Pooglądałam go sobie w TV jakies 3 razy i mnie troche wciągnął. Postanowiłam kupić sobie go na DVD i... obejrzałam go raz. Więcej nie bo juz mnie poprostu znudził ! Teraz mnoge powiedzieć że jedyną ciekawą rzeczą w tym filmie jest muzyka która wpada w ucho i przynajmniej mi szybko się nie nudzi.

Anula611

Ten film mi bardzo podobał;) P.S. [do AlisKingPirates] Tak się nie pisze "Zacka Eforda" a poza tym kul to uniwerstyet w Lublinie:D. A może po prostu nie znasz angielskiego:P (Nie chcę się z tobą kłócić na temat tego filmu i aktorów, bo niektórzy uważją, że jak ma się odmienne zdanie to odrazu się chce z tą drugą osobą kłócić) Pozdrawiam:*

ocenił(a) film na 1
9ewa_s

a mnie denerwują osoby które piszą ,,o boshe!''
kul krejzi i inne słowa tego typu były tak napisane specjalne.a jak źle napisałam imię i nazwisko sfit zaczka to przepraszam na kolanach!