Jeśli scenariusz będzie dobrze napisany, jestem jak najbardziej na tak, ale nie z Reynoldsem jako MacLeod. Jedyny aktor który przychodzi mi do głowy i jakoś mógłby się wpasować w wizje to Gerard Butler (plus za szkockie pochodzenie). Reboot serii w wykonaniu Nolana mógłby być całkiem spoko, lubię jego styl.
Miałem się nie wypowiadać, ale aż kur*wa bolą oczy jak czytam takie gó*wno. Wiesz @Ipojar przygłupie, że Connor miał 18 lat kiedy przeżył pierwszą śmierć, niech nawet scenariusz reeboota uwzględni trochę starszy wiek to i tak Butler się nie nadaje i może sobie mieć korzenie rodzinne w samym Glennfinnen guzik mnie obchodzi. Tym bardziej, że w pierwotnej części szkota zagrał francuz a tym razem mógł zagrać Kanadyjczyk, tym nie mniej że facet nie tylko z mieczem wygląda po ludzku a nie jak jakaś karykatura i umie się nim posługiwać co widać choćby w X-Men Origins. Film który notabene przeszedł by do historii jako kolejna pomyłka ekranizacji komiksu z miernym aktorzyną w roli głównej, a tak przynajmniej dzięki postaci Wade'a Wilsona graną przez Reynoldsa do spóły z Adkinsem coś ten film miał pozytywnego. Że już nie wspomnę i wielu innych jego kreacjach, a Butler poza Prawem Zemsty i 300(co trafiło mu się jak ślepej kurze ziarno) nie ma nic nadzwyczajnego. I co Wy z tym Nolanem? Co on kur*wa takiego wielkiego zrobił, udał mu się pierwszy BatMan i to nie do końca a pozostałe to wielkie pomyłki, choćby nawet przez wspomnianego Aarona Eckharta, którego kreacja Two Face'a to nawet nie porażka to czyste nieporozumienie, a Anne Hathaway w roli Kobiety Kot...Poważnie? To było genialne? Nolan po prostu spie*dolil tę serię. Może i Thomas Jane by łby najlepszy z typowanych, ale wracając do Eckharta, czym on niby błysnął w Ja Frankenstein, w filmie, który z potwora Frankensteina zrobił Super Bohatera, mało im super herosów choćby w świecie Marvela, co może jeszcze z Draculi zrobią drugiego supermana, z tą różnica że źródłem jego mocy będzie światło księżyca a nie słońca. No czym on niby błysnął? To wszystko pytania retoryczne, bo nie chcę waszych wydumanych odpowiedzi. Nie męczcie nie wezmę udziału w tej błazenadzie
P.S - Proponuję jednak poczytać troszkę więcej, choćby nawet wypowiedzi Lamberta na temat reboota i zagrania w nim Reynoldsa.
cyt: 'Reboot serii w wykonaniu Nolana mógłby być całkiem spoko, lubię jego styl."
-Zgadzam się. Inteligentna trylogia w wykonaniu Nolana byłaby O.K. Jak widocznie myślimy podobnie.
A oto moja obsada:
Kurgan - Chris Hemsworth
Connor MacLeod / Russell Edwin Nash - Tom Hiddleston
Juan Sanchez Villa-Lobos Ramirez - Anthony Hopkins
Brenda J. Wyatt - Natalie Portmann
Heather MacLeod -Jaimie Alexander