2,4 tys.
chce zobaczyć
Highlander
powrót do forum filmu Highlander

Jeśli scenariusz będzie dobrze napisany, jestem jak najbardziej na tak, ale nie z Reynoldsem jako MacLeod. Jedyny aktor który przychodzi mi do głowy i jakoś mógłby się wpasować w wizje to Gerard Butler (plus za szkockie pochodzenie). Reboot serii w wykonaniu Nolana mógłby być całkiem spoko, lubię jego styl.

lpojar

Thomas Jane się nadaje

lpojar

po Ja,Frankenstein Aaron Eckhart by mi pasował, Thomas Jane również.

użytkownik usunięty
lpojar

Miałem się nie wypowiadać, ale aż kur*wa bolą oczy jak czytam takie gó*wno. Wiesz @Ipojar przygłupie, że Connor miał 18 lat kiedy przeżył pierwszą śmierć, niech nawet scenariusz reeboota uwzględni trochę starszy wiek to i tak Butler się nie nadaje i może sobie mieć korzenie rodzinne w samym Glennfinnen guzik mnie obchodzi. Tym bardziej, że w pierwotnej części szkota zagrał francuz a tym razem mógł zagrać Kanadyjczyk, tym nie mniej że facet nie tylko z mieczem wygląda po ludzku a nie jak jakaś karykatura i umie się nim posługiwać co widać choćby w X-Men Origins. Film który notabene przeszedł by do historii jako kolejna pomyłka ekranizacji komiksu z miernym aktorzyną w roli głównej, a tak przynajmniej dzięki postaci Wade'a Wilsona graną przez Reynoldsa do spóły z Adkinsem coś ten film miał pozytywnego. Że już nie wspomnę i wielu innych jego kreacjach, a Butler poza Prawem Zemsty i 300(co trafiło mu się jak ślepej kurze ziarno) nie ma nic nadzwyczajnego. I co Wy z tym Nolanem? Co on kur*wa takiego wielkiego zrobił, udał mu się pierwszy BatMan i to nie do końca a pozostałe to wielkie pomyłki, choćby nawet przez wspomnianego Aarona Eckharta, którego kreacja Two Face'a to nawet nie porażka to czyste nieporozumienie, a Anne Hathaway w roli Kobiety Kot...Poważnie? To było genialne? Nolan po prostu spie*dolil tę serię. Może i Thomas Jane by łby najlepszy z typowanych, ale wracając do Eckharta, czym on niby błysnął w Ja Frankenstein, w filmie, który z potwora Frankensteina zrobił Super Bohatera, mało im super herosów choćby w świecie Marvela, co może jeszcze z Draculi zrobią drugiego supermana, z tą różnica że źródłem jego mocy będzie światło księżyca a nie słońca. No czym on niby błysnął? To wszystko pytania retoryczne, bo nie chcę waszych wydumanych odpowiedzi. Nie męczcie nie wezmę udziału w tej błazenadzie

P.S - Proponuję jednak poczytać troszkę więcej, choćby nawet wypowiedzi Lamberta na temat reboota i zagrania w nim Reynoldsa.

http://www.filmweb.pl/film/Highlander-2016-495254/discussion/Obsada+ReBoota,2755 067

lpojar

cyt: 'Reboot serii w wykonaniu Nolana mógłby być całkiem spoko, lubię jego styl."

-Zgadzam się. Inteligentna trylogia w wykonaniu Nolana byłaby O.K. Jak widocznie myślimy podobnie.

A oto moja obsada:
Kurgan - Chris Hemsworth
Connor MacLeod / Russell Edwin Nash - Tom Hiddleston
Juan Sanchez Villa-Lobos Ramirez - Anthony Hopkins
Brenda J. Wyatt - Natalie Portmann
Heather MacLeod -Jaimie Alexander

Raze

Juan Sanchez Villa-Lobos Ramirez - Mads Mikkelsen

lpojar

film Thor, ma świetna obsadę, no to weźmy stamtąd obsadę i jest git