4,9 434  oceny
4,9 10 1 434
Hijacked. Uprowadzenie
powrót do forum filmu Hijacked. Uprowadzenie

owszem, nie jest to arcydzieło, nie jest to nawet film bardzo dobry - jest po prostu niezły - wiadomo, akcje bohaterów często trącają głupotą ale tak jest w każdym filmie tego typu...dałbym mu coś koło 6 - głównie za aktora grającego główną rolę - przyjemnie się patrzyło na jego fizjonomię totalnego troglodyty:) nie znałem go wcześniej ale sam wygląd budzi respekt a tu proszę - fighter UFC. Uważam że jest najjaśniejszym punktem tego filmu:)

Miki_

Trzeba być statystycznym Amerykaninem albo niedorozwiniętym umysłowo aby ten film mógł się podobać. Dawno już nie nagrali takiego syfu. Tylko przez nazwisko Coture obejrzałem ten "film".

ot1k

widzałem o wiele gorsze....

Miki_

dałbym mu coś koło 6 - głównie za aktora grającego główną rolę - przyjemnie się patrzyło na jego fizjonomię totalnego troglodyty:) 6/10 ? ja dalem 3/10 i to chyba za duzo.film klasy b w sam raz do tv4 albo tv puls.szkoda czasu na takie gowna.Coture nie nazwe aktorem bo pacino sie obrazi.

spidermarx

porównując do pacino albo innej klasyki to rzeczywiście 3/10 ale to jest film klasy b jak sam stwierdziłeś, i w swojej katergorii nie jest taki zły, widziałem dużo gorsze, choćby niektóre dzieła z seagalem...

Miki_

zawila logika.przez grzecznosc nie wdam sie w polemike.