3,7 887  ocen
3,7 10 1 887
Hirokin
powrót do forum filmu Hirokin

Słaby !

ocenił(a) film na 3

Jednym słowem porażka ! A jak widzę aktora Julian Sands to porażka podwójna ! Film tak ciekawy jak wywody Macierewicza ;) !

ocenił(a) film na 3
con_desiros

Bardzo śmieszny żart , pewnie miałeś równie cięty dowcip gdy zginęło 96 osób w Smoleńsku.

M1aro

Szanuję ofiary każdej tragedii, samolotowej w szczególności, ale tobie najwyraźniej wszystko kojarzy się z...

con_desiros

I tak samo nudny!

ocenił(a) film na 3
voleon

Tutaj kojarzy mi się, bo to wielka Polska tragedia. Zginęło wielu Polaków, ja w przeciwieństwie do niektórych, szanuję Pana Macierewicza za jego pracę i poświęcenie, szczególnie widoczne w sprawie Smoleńskiej, więc trudno aby się tu nie kojarzyło.
Nie wybiegaj za daleko z domysłami bo można się totalnie zgubić.

ocenił(a) film na 4
M1aro

Macierewicz nadaje się na leczenie do psychiatryka, od słuchania jego wynaturzeń aż uszy więdną. Teraz po dwóch latach od swojego wpisu pewnie go żałujesz, ale też masz usprawiedliwienie bo dwa late temu ludzie jeszcze nie wiedzieli, że to idiota.

ocenił(a) film na 3
alex_gawlas

Dalej go szanuję i mam nadzieję że zmieni armię na lepsze, jak będzie zobaczymy. Zmieniło się tylko to że jestem bardziej krytyczny w stosunku do polityków, czekam kiedy skończy się nagonka na kierowców, na to aby policja nie kierowała się "słupkami" efektywności, na to żebym sam rozporządzał moimi pieniędzmi bez udziału zusu itp.
Ale wszystko wskazuje na to że sobie jeszcze długo poczekam. na razie niech chociaż zacznie to iść w dobrą stronę.

con_desiros

Smutne, że nawet tutaj gości polityka. Autor musi być fanatykiem skoro nie może się powstrzymać. Ad meritum, film rzeczywiście słaby, nie polecam.

zztomi

Ano . niektórzy jak widać nie mają dystansu. Portal Filmweb .pl z tego co wiem jest o filmach a nie o bieżącej polityce PL