Fajna historyjka o wspaniałym Hitchcock' u, opowiedziana lekko i z fajnym poczuciem humoru. Polecam gorąco film fanom twórczości Hitchcocka ale także osobom, które mają wolny wieczór - nie wiedząc jak go wykorzystać :)
"Fajnie" słowo nie oddające niczego. Postaraj się bardziej nastepnym razem, choć odrobinkę ubierz to w emocje. Wydaję mi się że tak jest poprawnie "hitchcock-u" , nie myl angielskiego z polskim. Miłeog dnia, powodzenia.
dziękuje za poprawę moich błędów "fajna" w mojej opinii oznacza - przyjemna - oczywiście następnym razem będę się bardziej starała w ocenie filmów - dziękuje za porady :D Poza ty co do poprawnej polszczyzny : "Miłeog" ?? nie znam takiego słowa!! Pozdrawiam
Ja nie znam zasady pisania podwójnych znaków zapytania jak i podkrelanie na siłę małej literówki aż dwoma wykrzyknikami. Jak widzę ktoś chce być odrobinę nad, leciutko na siłę. Istnieje stanowacza różnica między błędem a błędem, [zrobienie literówki podczas szybkiego pisania na klawiaturze a szerzenie niepoprawnej formy (pisanej w skupieniu, wydaję mi się logiczne takowe założenie patrząc ciepłym lekko przychylnym lecz racjonalnym okiem)] ocenisz sama, chyba że znowu na siłę mi dogryziesz, możesz podkreślić swe oburzenie trzema wykrzyknikami następnym razem, będzie mocniejsze w odbiorze. Uśmiech i miłego wieczoru.
Jeszcze jedno, możesz na siłę to i ja się postaram " Poza ty ... " ? Czy też mam udawać że nie znam zwrotu i nie domyślam się o co chodzi ?
Znaleźli się poprawni.. kur..! Zajmijcie sie czyms pozytecznym, a nie literówkami.