7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40367
5,8 32 krytyków
Hitchcock
powrót do forum filmu Hitchcock

psycho 

ocenił(a) film na 6

ciekawe co by powiedział Alfred gdyby wiedział ze o nim kiedys film nakreca ,,,, jednak jako arcydzieło ten film do to histori chyba nieprzejdzie. Ale pomimo tylu lat i tego jak to kiedys krecili te filmy cenzura eheh teras w filmie wszysko juz wolno to i tak te filmy sa cudowne jego psycho kocham zawrót głowy moje ulubione faktycznie niemusiał miec oskara i tak był na szczycie potem mu łaskawie dali chyba jeden z nielicznych ktorym sie udalo w tym caly usa w tych czasach bez włazenia do dup producenta hehe stał sie ikona kina z ta wrona na ramieniu heeh lubialł straszyc lubi w taki sposób jak teras juz nikt niewie,,,,,,,

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
lajceps6

a ja komuś mówie żeby to czytać?pisać to sobie moge co chce i jak chce bo jest forum a niepraca nukowa i sie nobla raczej niespodziewam dobrze że ty jesteś wilekim pisarzem i mi tak cennej poarady użyczyłesz naprawde

rozowa23

Niestety lajceps6 ma rację. Popracuj nad znakami interpunkcyjnymi, których w Twoich wpisach, po prostu nie ma (chyba, że chorujesz na jakąś dysinterpunkcję).
Bardzo ciężko się to czyta... A niestety forum to forum. Naturalnym jest, że ludzie czytają komentarze innych.

ocenił(a) film na 5
Corderosa

W końcu po to się udostępnia swoje przemyślenia na forum, aby ktoś je przeczytał. A znaki interpunkcyjne...to podstawa do zrozumienia czegokolwiek.

ocenił(a) film na 6
rozowa23

Użyj czasem przecinka, ok?

ocenił(a) film na 6
maciekges

jak bede ksiazke pisac to uzyje :)

ocenił(a) film na 6
rozowa23

A o czym będzie? :D