PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557512}
5,6 36 tys. ocen
5,6 10 1 36296
2,6 8 krytyków
Hitman: Agent 47
powrót do forum filmu Hitman: Agent 47

(; _ ;)

ocenił(a) film na 3

Walker,dlaczego tyyyyyyyyyyyyyyyyy ?

ocenił(a) film na 5
kamilw6

Koleś gra jak drewno . Jedynie w serii F&F jest znośny.

ocenił(a) film na 6
TheAmazingPudding

Jest tylko jedna odpowiedź...kasa

ocenił(a) film na 5
klytus

Burneika by pasował. Niczego mu nie brakuje . Filmiki nagrywa ,angielski zna , łysy , z twarzy nawet podobny do 47 , bułę ma . Czego więcej chcieć?

ocenił(a) film na 6
TheAmazingPudding

Nie ma lipy trzeba być hardcorem nie? :)

kamilw6

Dajmy Paulowi szansę;) Nie skreślajcie go od razu może okaże się idealnym kandydatem

kamilw6

Hahaha padlem. Przecież on nie pasuje z wyglądu .

Magic1997

Pasuje z wyglądu, czy nie to nie jest takie istotne. Kwestia charakteryzacji. Spójrz na Olyphanta sprzed ekranizacji Hitmana. Totalnie nie pasował. A sprawdził się według mnie fantastycznie. Więc wygląd gościa tutaj średnio ma znaczenie. Bardziej natomiast mnie martwi, czy Walker poradzi sobie aktorsko. Bo zagranie 47 to bardzo duże wyzwanie.

JeffJoker92

Timothy Olyphant własnie nie pasował, przed charakteryzacja jak i po.

Magic1997

To w takim razie mamy rozbieżne zdania, co do tej kwestii i naturalnie to szanuję. Kwestia gustu. Co nie zmienia faktu, że aktorsko wybrnął rewelacyjnie. To również moja subiektywna opinia.

JeffJoker92

Szanuje twoją opinie, ale ja uważam troszeczkę inaczej.

kamilw6

On już nie żyje masz czego chciałeś ...

ocenił(a) film na 3
advisory

Nie chciałem żeby umarł normalnie się o mało nie rozryczałem gdy dowiedziałem się że nie żyje bo chciałem obejrzeć jeszcze "Szybcy i wsciekli 7". (*)

kamilw6

Już po nim:(
człowiek nie zna dnia,ani godziny,nie ważne są pieniądze czy sława,i tak umrzesz czy bd aktorem czy sieciarze...najwazniejsze jest zdrowie i bezpieczeństwo:(
Bd mi cb brakowało bracie :( [*]