PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557512}
5,6 36 tys. ocen
5,6 10 1 36229
2,6 8 krytyków
Hitman: Agent 47
powrót do forum filmu Hitman: Agent 47

Po obejrzeniu trailera pojawia się jedno spostrzeżenie - to będzie świetny, amerykański do bólu film akcji. Pewnie, super ogląda się takie "dzieła" wieczorem w kinie, zajadając popcorn, ale adaptacja z tego żadna :/ Z postacią z gier będzie miał tyle wspólnego co Wahlberg w Maxie ;)

ocenił(a) film na 5
SiZar114

Jak widać w tym wypadku gra to tylko inspiracja.

Adder

I to jest smutne. Bo gdyby twórcy zrezygnowali z postaci Hitmana i zamiast tego nazwali film np. "Assassin", to każdy lubiący prostą rozrywkę poszedłby do kina. W tym wielu ludzi znających i lubiących serię gier. A tak? Tylko i wyłącznie studio straci kasę, bo zarówno ja, jak i zapewne zdecydowana większość fanów serii za film nie zapłaci ;)

ocenił(a) film na 4
SiZar114

Ja się akurat tutaj zgadzam. Po trailerze może nie 1, ale 4 maksymalnie. Poza tym sam aktor kompletnie mi nie pasuje to roli Agenta 47. Moim zdaniem Timothy Olyphant o wiele lepiej pasuje do tej roli. Sam film z roku 2007 z w/w aktorem też wydaje mi się, będzie lepszy.

Czolgistaa_filmweb

Niektórych rzeczy się po prostu ekranizować nie powinno ;) Olyphant też jakoś mi się nie podobał w roli 47. Chyba jestem zbyt wybredny, z racji tego, że bardzo lubię tą serię ;)

SiZar114

prawdziwy klimat i charakter przypominający hitmana to leon zawodowiec jak by zrobili taki film to był by hit , to co nam teraz wciskają to nie 47 , czeka z niecierpliwością na nowego hitmana ale już na konsole ;)

SeBo47

Na tego rodzaju produkcję raczej w dzisiejszych czasach liczyć nie możemy ;) Prawda! Pozostaje nam tylko zająć się grami z serii ;)

ocenił(a) film na 5
Czolgistaa_filmweb

Ano po samym zwiastunie też już sobie niestety wyrobiłem zdanie, że poprzedni film był lepszy.

Adder

nie był lepszy bo to taki sam poziom łajna jaki nam wyciskają ;)

ocenił(a) film na 5
SeBo47

może być shit, ale może tez być bullshit :P