Jak wiemy media powiadamiają o śmierci Paula Walkera. To wstrząsająca wiadomość, bo kto mógłby spodziewać się śmierci tak młodego aktora?
Film planowany jest dopiero na 2016 rok, więc pewnie nie zdążyli nawet rozpocząć zdjęć.
Kto wg was powinien zastąpić Walkera? Moimi typami są Bateson oraz Statham.
Bateson oraz Statham w 2016 ??? soryy ale za starzy juz będą. Za wczesnie by kogosc wybierac w 3 lata przod. Ale powinien to byc aktor koło 40-stki
Chcieli prawdopodobnie zaczac o poczatku pracy hitmana wiec to mial byc ktos z mloda facjata.
Skoro nie ma juz Paula to beda zmuszeni szukac kogos innego a szkoda - nie liczcie na stathama czy batesona
sliczna buzka rodem z serialu dla nastolatek jako 47? nie wiem dla kogo ten film mialby byc ale raczej nie dla fanow gry, przeciez on miał bardziej lalusiowaty wygląd niż oliphant xD juz w tym too fast smiesznie wygladalo jako probowal grac twardziela. ale stathamem tez juz mozna sie porzygac bo wszedzie go pelno, imo bale by sie sprawdzil
ja bym proponowal Hardy ,Gigandet ,Pettyfer,Shane west i Cavill
ewidentnie szukaja mlodej twarzy
Panowie! Do tej roli potrzebny jest ktoś kto ma 'zabijanie' na twarzy!
http://www.filmweb.pl/person/Michael+Shannon-57158
no fakt, koleś ma coś takiego w twarzy że aż sama się go boję, i dobrze zagrał w Man of Steel, moim zdaniem nadaje się
oo tak Shannon dobry kandydat po tym jak zagrał Richarda''icemana''Kuklinskiego jestem za,ale faktycznie Tom Hardy bardziej by pasował,Bane w jego adaptacji to było coś genialnego.
Michael Shannon dobry wybór , Cavill za ładny, choc aktorsko ok, Hardy za bardzo znany by znaleść czas, choć aktorsko to jeden z top aktorów. Tak czy inaczej czekam na Agenta 47 !
a grałes w gre hitman ??? nawet grą aktorska róznił sie od stworzonej przez Tworcow gry postaci .. nie chodzi o wyglad ale o barwe głosu i niekiecy sposob poruszania sie ..ale to wina rezysera w wiekszym stopniu ...
Grałem we wszystkie części hitmana ; ) myślę że żaden aktor nie zagra tego tak idealnie jak Hitman w grze .
Stephen Dorff choć wolałbym i chciał Christian Bale (bardziej go lubie) do tego może jeszcze Joel Edgerton
Chris Vance (Transporter:The Serie) trochę podobny. http://www.tweaks.pl/wp-content/uploads/Hitman-Absolution-1.jpg