PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557512}
5,6 36 tys. ocen
5,6 10 1 36229
2,6 8 krytyków
Hitman: Agent 47
powrót do forum filmu Hitman: Agent 47

Nie zamierzam oglądać, z innym, Amerykańsko-Komercyjnym śmieciem.

rzypo

Szczerze powiem że jako fan serii gier. Olyphant nie był zły. Dał chłopak radę i mam nadzieję że to on zagra w drugiej części. Choć gdy dowiedziałem się że zaczynają zdjęcia do pierwszej części obstawiałem Stathama. Mimo fabuły to Olyphant zrobił co do niego należy. Dajcie mu angaż do dwójki!!!

Aballister87

Boże, tylko nie on! BTW 47 ma ponad 40 lat. Olyphant z jego młodziutką twarzyczką w ogóle nie pasuje do tej roli.

michalj007

Aha, swoją drogą sam scenariusz I filmu w końcowej wersji to można o kant dupy potłuc.

michalj007

w seriiii gier też nie wygląda na 40 lat! aaahah! ;DD

rzypo

Olyphant zostanie-będzie dobrze. Willis i Statham mi się przejedli, poza tym oni mają już swoje role, twarze i zawsze beda kojarzyc sie z tym samym. Diesel odpada całkowicie. Nie to żebym był rasistą, ale 47 jest biały jak kreda:D

Santino11

jes aj! polać mu! ;)

rzypo

zdrowie gospodarza! :D

ocenił(a) film na 7
Santino11

Bania xd

rzypo

David Bateson
Jedyny prawdziwy Tobias Reiper :) Wpiszcie nazwisko w google. Ta glaca, ten głos... to on.
Tak jak najlepszym Batmanem jest Kevin Conroy, tak Hitmanem jest David Bateson.

rzypo

Olyphant bez żadnego ale !

Cinio199

Postaraj się bardziej. Takie skandowanie wskazuje na to, że brakuje jeszcze jednej 9 w Twoim nicku.

Koshara

Też jestem za Batesonem, w końcu to on podkładał głos, a ta barwa jest nie do podrobienia... ale nie wiem jak jego zdolności aktorskie i czy by podołał.Koshara widziałeś/aś jakiś film z nim?

Tylko nie znowu ten gejowaty Olyphant- znowu położy cały film i zniszczy go analnie w iście pedalskim stylu jak to zrobił z częścią pierwszą...

Detoksynator

Poszukaj Batesona w yt - występował w kilku reklamach. Takich, gdzie kunszt aktorski był wyraźny, tembr głosu ma niepowtarzalny :) Szkoda, że 47 w grze tak rzadko się odzywa. Widziałem fragment "Przełamując Fale" z nim ale za mało, żeby oceniać. To jest raczej aktor teatralny i telewizyjny. Sądzę, że dla niego większym wyzwaniem od samej roli zimnego killera, byłoby zagrać mniej przekonująco od Olyphanta.

użytkownik usunięty
Koshara

http://www.youtube.com/watch?v=AXxr8qDEq6Q
http://www.youtube.com/watch?v=asA67aM8AjA

rzypo

Niech Ferency zagra Riepera.

ocenił(a) film na 4
rzypo

Tylko i wyłącznie Olyphant. Według mnie bardzo dobrze nadaję się do tej roli. Nikt inny nie będzie w stanie go zastąpić.

PaNxRybA

Kiedyś nadał by się Tobin Bell ale teraz jest już za stary.

hr_dooku

Kiedy wy ludzie zrozumiecie w końcu, że w takich filmach powinni grać aktorzy mało znani, którzy będą przede wszystkim utożsamiani z Tą i nie inną rolną !!!
Ten kto pisz, że powinien zagrać Statham są debilami !! Sorry ale taka prawda. Statham grał już w tylu filmach, że jego gęba jest przejedzona !!!!
Olyphant zagrał świetnie i bardzo dobrze pasuje do tej roli. Przystojny ale z zadziorną gębą, wysoki, ironiczny.... świetna gra wzrokiem, ogólnie super.

użytkownik usunięty
Piel

Schwarzenegger też grał w wielu filmach i co? Nadal jest dobrym aktorem.

To, że ma na swoim koncie dużo filmów nie oznacza, że nie sprawdzi się w tej roli. Tym bardziej, że przed premierą pierwszej części Hitmana ludzie faworyzowali właśnie Stathama jako odtwórcę tej roli.