Szczerze powiem że jako fan serii gier. Olyphant nie był zły. Dał chłopak radę i mam nadzieję że to on zagra w drugiej części. Choć gdy dowiedziałem się że zaczynają zdjęcia do pierwszej części obstawiałem Stathama. Mimo fabuły to Olyphant zrobił co do niego należy. Dajcie mu angaż do dwójki!!!
Boże, tylko nie on! BTW 47 ma ponad 40 lat. Olyphant z jego młodziutką twarzyczką w ogóle nie pasuje do tej roli.
Olyphant zostanie-będzie dobrze. Willis i Statham mi się przejedli, poza tym oni mają już swoje role, twarze i zawsze beda kojarzyc sie z tym samym. Diesel odpada całkowicie. Nie to żebym był rasistą, ale 47 jest biały jak kreda:D
David Bateson
Jedyny prawdziwy Tobias Reiper :) Wpiszcie nazwisko w google. Ta glaca, ten głos... to on.
Tak jak najlepszym Batmanem jest Kevin Conroy, tak Hitmanem jest David Bateson.
Też jestem za Batesonem, w końcu to on podkładał głos, a ta barwa jest nie do podrobienia... ale nie wiem jak jego zdolności aktorskie i czy by podołał.Koshara widziałeś/aś jakiś film z nim?
Tylko nie znowu ten gejowaty Olyphant- znowu położy cały film i zniszczy go analnie w iście pedalskim stylu jak to zrobił z częścią pierwszą...
Poszukaj Batesona w yt - występował w kilku reklamach. Takich, gdzie kunszt aktorski był wyraźny, tembr głosu ma niepowtarzalny :) Szkoda, że 47 w grze tak rzadko się odzywa. Widziałem fragment "Przełamując Fale" z nim ale za mało, żeby oceniać. To jest raczej aktor teatralny i telewizyjny. Sądzę, że dla niego większym wyzwaniem od samej roli zimnego killera, byłoby zagrać mniej przekonująco od Olyphanta.
http://www.youtube.com/watch?v=AXxr8qDEq6Q
http://www.youtube.com/watch?v=asA67aM8AjA
Tylko i wyłącznie Olyphant. Według mnie bardzo dobrze nadaję się do tej roli. Nikt inny nie będzie w stanie go zastąpić.
Kiedy wy ludzie zrozumiecie w końcu, że w takich filmach powinni grać aktorzy mało znani, którzy będą przede wszystkim utożsamiani z Tą i nie inną rolną !!!
Ten kto pisz, że powinien zagrać Statham są debilami !! Sorry ale taka prawda. Statham grał już w tylu filmach, że jego gęba jest przejedzona !!!!
Olyphant zagrał świetnie i bardzo dobrze pasuje do tej roli. Przystojny ale z zadziorną gębą, wysoki, ironiczny.... świetna gra wzrokiem, ogólnie super.