1. Reżyser z doświadczeniem np. Paul Greengrass.
2. Wszechstronny scenarzysta np. Steven Zaillian.
3. Aktor, wysportowany, podobny z sylwetki do 47 np. Jason Statham.
4. Ucharakteryzować aktora na 47 (Hopkinsa przerobili na Hitchcocka, w Hobbicie tez pokazali ze można więc tu nie powinno być większego problemu).
5. Film powinien trwac 2h albo i wiecej.
6. Wyprodukować z myślą żeby zrobić naprawdę dobry film + hold dla serii, a nie 1,5h film akcji + elementy z serii.
7. Zatrudnić Jespera Kyda aby stworzył muzykę.
Jason Statham - też chciałbym widzieć tego aktora w roli 47. Paul Walker ma moim zdaniem zbyt "pozytywną" twarz na zimnego zabójcę jakim jest 47.
Hm, ja tam chętnie zobaczę go w tej roli. Jestem ciekawa, czy się w niej sprawdzi, czy też polegnie...
http://www.filmweb.pl/person/David+Bateson-260301 na nim jest wzorowany agant 47 w grze - wygląd i głos. Gość jest aktorem. Czemu nie on? Wiek nie ma znaczenia, bo zawsze jest charakteryzacja
No raczej WALKER juz nie zagra 'HITMANA' bo wczoraj zmarl podczas tragicznego wypadku samochodowego ;-(
Jak dla mnie idealnie pod względem wizualnym by pasował ten pan - http://www.filmweb.pl/person/Howard+Webb-1169013 :D Przy okazji wysportowany, po boisku się musi nieźle nalatać :P Jakby był aktorem to by pasował jak ulał hehe.
Poza tym popieram co do reszty punktów. Myślę, że Statham mógłby się sprawdzić. I żeby było bardziej w stylu "cichego zabójcy" a nie, na Boga, wielka rozróba i "efektowne", tzn. przekombinowane, na siłę zrobione strzelaniny i akcje. No ale marudzenie nic nie pomoże, poczekamy, zobaczymy co tam im wyjdzie.
Statham byłby chyba ciekawy, sam nie wiem. Ja bym wolał kogoś z tej grupy : Matthew Fox, Ben Affleck, Kellan Lutz, Christian Bale, Tom Hardy, Jonathan Rhys Meyers, Wentworth Miller, Joaquin Phoenix, Cillian Murphy albo Karl Urban ( szkoda że Keanu Reeves jest już wiekowy, bo byłby chyba najlepszy ).
Zgadzam się, ale zamiast Stathama mogliby dać Balesona.
Statham też byłby dobrym wyborem w roli Agenta 47.
według mnie tymothy olyphant pasował idealnie.
ale teraz olyphant stary dziadziuś, siwiutki grubasek się zrobił :P
em sorry jaki dziadzius? chyba niewidomy/a jestes
koles ma 45lat i wyglada bardzo dobrze , dalej moglby grac hitmana
jest mlodszy od deppa ale oczywscie tego nikt by nie powiedzial ze on dziadek
Jak dla mnie musi to być dobry scenariusz, reżyser, Bateson przede wszystkim i Jesper Kyd, który jest niezastąpiony.
Stahtham nie. Ja chcę tego gościa od Freddiego: http://www.youtube.com/watch?v=sgVHzNwthC0
na razie musimy przezyc Walkera
Chce Hitmana na PS4 - pewnie juz jest w preprodukcji, podejrzewam ze zapowiedza na E3 2014.
dobra, starczy plakac, smierc to naturalna kolej rzeczy, niektorych spotyka szybciej innych pozniej, a jeszcze innych na samym koncu drogi.
Proponuje smutki przelewac na stronie poswieconej P. Walkerowi, a tu jednak mimo wszystko skupic sie na temacie odnosnie jak upichcic dobrego Hitmana.
Miejsce na glowna role wolne, jak myslicie, jaki ale to jaki bedzie kolejny ruch producentow?
mimo niepochlebych opinii dobrze by było znowu postawić na Olyphanta a jak nie to na Stathama
lubie goscia ale on za grzecznie wyglada do tej roli, moze jakby mu nos zmienili chociaz wciaz watpie ze nie byloby tego efektu.
popatrz na lysola http://www.characterink.com/wp-content/uploads/2012/12/Agent_47_01_940px.jpg
Osobiscie czekam na kolejna czesc gry (ps4, xone), pewnie juz obmyslaja koncept i tworza podstawy jak sie film uda to bedzie dla mnie mile zaskoczenie, na ten moment traktuje go jako wariacje na temat/mily dodatek.
jesli chodzi o gre to nowy hitman miał być co rok jak cod ale dopiero od kilku miesięcy pracują na nową częscia, mam nadzieje ze bardziej sandboxowa
wolalbym 2, 3 czesci na generacje, nie wiecej i nie co rok. cod wychodzi co rok ale gry z serii tworza 2 oddzielne studia wiec jest to produkt 2 letni, osobiscie wole battlefielda. Hitman jako sandbox. na ten moment trudno mi sobie to wyobrazic, ale miloby bylo wiecej misji w starym stylu (1-4 czesc)