PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557512}
5,6 36 tys. ocen
5,6 10 1 36229
2,6 8 krytyków
Hitman: Agent 47
powrót do forum filmu Hitman: Agent 47

Reżyser...kto to?

Jeden scenarzysta średniaków, a dwóch nawet nie znam. Aktor, który pasuje do hitmana jak Jonah
Hill do Sama Fishera. Jeszcze ten tytuł Hitman: Agent 47. Albo to albo to. Historia gry zasługuje na
coś porządnego. Z obsadą i reżyserią, tutaj się nie zapowiada. Szkoda.

FIZ

Reżyser z Lublina xDDDDDDDDDDDDDD

Gyp

Hitman to z tłumaczenia wynajęty morderca wiec dziwi mnie ze sie do tytułu przypierdalasz.
a poza tym że reżyser i scenarzysta nie zrobili jeszcze jakiegoś dobrego filmu to nie znaczy że ten akurat nie bedzie dobry :D a do aktorów ze aktor nie jest znnany nie znaczy ze źle zagra

ocenił(a) film na 5
fhorodeczny

Zobacz sobie zwiastun to będzie kupa. Scena jak hitman na środku ulicy strzela do skaczących agentów na linach z wieżowca jest nawet nie smutna tylko już śmieszna. Zrobią film o hitmanie w którego gra jakiś gimbus na kodach i najłatwijeszym poziomie trudności .... A tyle czekałem na ten film ;/

fhorodeczny

Gdzie ja się niby do tytułu przypierdalam?

Gyp

Jeszcze ten tytuł Hitman: Agent 47 xd

fhorodeczny

Ale to nie ja pisałem ej

Gyp

oj sorry xd ale to też nie ciebie chciałem obrazić

FIZ

Ten film to nawet obok kupy nie leżał. Litości kogo oni obsadzają w głównej roli. Po co taki shit wypuszają i nazywają Hitman: Agent 47. Równie dobrze mógłby się tak nazywać pierwszy Transporter ze Stathamem. Ja ten film oleje podobnie jak poprzedni poruszający tematykę A47. Bo po co się katować jak nie odpowiada mi wygląd głównego bohatera.