PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249728
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Co w końcu z nim zrobią? Pokaże się w 3 cz hobbita czy nie? Jak myślicie?

DerdziuV2

Na pewno nie jako aktor z Lotra. Moze pokazą go w Rivendell jako małego chłopca.

ocenił(a) film na 8
DerdziuV2

ja czytałem wywiad z aktorem grającym aragorna i stwierdził że w hobbicie nie wystąpi

DerdziuV2

ekhem, nie, po pierwsze w książce, albo był dorastającym chłopcem, albo spotkał się w Lorien z Arweną, albo już szukał Golluma, i tak się nie zetkneli przed hobbitem

ocenił(a) film na 4
DerdziuV2

Viggo się na pewno nie pojawi bo Aragorn miał wtedy coś około 9-11 lat (gdzieś tu już robiłam wyliczenia) . Ale sam Aragorn może się pojawić. Wtedy przebywał w Rivendell pod opieką Elronda, który go wychowywał. I myślę, że Jackson zrobi nam tą przyjemność i pokarze nam małego Aragorna w drodze powrotnej Bilba :). Bo wtedy zatrzymał się znów u Elronda :).

ocenił(a) film na 9
Belief

A może nawet przez chwilę i Gilraen?

ocenił(a) film na 4
Ciasteczkowy_Potwor18

Jego matka? No pewnie :) czemu nie :)

Aragorn miał 10 lat. Sprawdziłam i narodził się 1 marca 2931 roku Trzeciej Ery a akcja Hobbita to rok 2941. Więc w Hobbicie miał 10 lat :)

ocenił(a) film na 9
Belief

No, to wszystko pasuje. Chociaż moment w wersji rozszeżonej panie Jackson! :-)

ocenił(a) film na 4
Ciasteczkowy_Potwor18

Wiesz na co wpadłam? Że może być i Viggo. Nie wiadomo na jakim etapie zakończą Hobbita. A jeżeli PJ będzie chciał połączyć go z Władcą to mogą pokazać jak Aragorn w porozumieniu z Gandalfem szuka Golluma i jak np. Thranduil go więzi u siebie w lochach. Może nawet pokarzą jego ucieczkę? To wtedy byśmy mieli dwóch Aragornów :) młodego i naszego starego :) Co myślisz?

ocenił(a) film na 6
Belief

O i to jest bardzo dobry pomysł ! :D Chciałabym to zobaczyć .

ocenił(a) film na 4
calays

Ja też! Nawet nie wiesz jak się na to w tej chwili nakręciłam :) Co by mu szkodziło to nakręcić. Nie chcę nawalanki przez cały film a tak się zapowiada: atak Smauga na Miasto, atak na Dol Guldur, Bitwa 5 armii.

ocenił(a) film na 6
Belief

Byłoby super ;D nie dość, że super motyw to powiem Ci, że zawsze byłam bardzo ciekawa tego "polowania" i schwytania Golluma. Kurczę teraz się też nakręciłam a znając moje szczęście jak coś chce zobaczyć to tego nie ma ;p

ocenił(a) film na 4
calays

Też tak mam ;/. No to już wiemy czego nie będzie :]. Cholibka.

ocenił(a) film na 6
Belief

Kurczę ;/ to mam pomysł ... nie wyjawiajmy swoich oczekiwań to może w filmie pojawi się coś na co czekamy ;p średni pomysł ale może się zdziwię i coś z tego wyjdzie !

DerdziuV2

Mógłby się pojawić, gdyby Jackson zdecydował się w tej części na jakiś pomost między Hobbitem a LotR, w co wątpię, bo i tak dużo czasu minie nim to się stanie.