Co w końcu z nim zrobią? Pokaże się w 3 cz hobbita czy nie? Jak myślicie?
ja czytałem wywiad z aktorem grającym aragorna i stwierdził że w hobbicie nie wystąpi
ekhem, nie, po pierwsze w książce, albo był dorastającym chłopcem, albo spotkał się w Lorien z Arweną, albo już szukał Golluma, i tak się nie zetkneli przed hobbitem
Viggo się na pewno nie pojawi bo Aragorn miał wtedy coś około 9-11 lat (gdzieś tu już robiłam wyliczenia) . Ale sam Aragorn może się pojawić. Wtedy przebywał w Rivendell pod opieką Elronda, który go wychowywał. I myślę, że Jackson zrobi nam tą przyjemność i pokarze nam małego Aragorna w drodze powrotnej Bilba :). Bo wtedy zatrzymał się znów u Elronda :).
Jego matka? No pewnie :) czemu nie :)
Aragorn miał 10 lat. Sprawdziłam i narodził się 1 marca 2931 roku Trzeciej Ery a akcja Hobbita to rok 2941. Więc w Hobbicie miał 10 lat :)
Wiesz na co wpadłam? Że może być i Viggo. Nie wiadomo na jakim etapie zakończą Hobbita. A jeżeli PJ będzie chciał połączyć go z Władcą to mogą pokazać jak Aragorn w porozumieniu z Gandalfem szuka Golluma i jak np. Thranduil go więzi u siebie w lochach. Może nawet pokarzą jego ucieczkę? To wtedy byśmy mieli dwóch Aragornów :) młodego i naszego starego :) Co myślisz?
Ja też! Nawet nie wiesz jak się na to w tej chwili nakręciłam :) Co by mu szkodziło to nakręcić. Nie chcę nawalanki przez cały film a tak się zapowiada: atak Smauga na Miasto, atak na Dol Guldur, Bitwa 5 armii.
Byłoby super ;D nie dość, że super motyw to powiem Ci, że zawsze byłam bardzo ciekawa tego "polowania" i schwytania Golluma. Kurczę teraz się też nakręciłam a znając moje szczęście jak coś chce zobaczyć to tego nie ma ;p
Kurczę ;/ to mam pomysł ... nie wyjawiajmy swoich oczekiwań to może w filmie pojawi się coś na co czekamy ;p średni pomysł ale może się zdziwię i coś z tego wyjdzie !