Ktoś ma zaproszenia jak komuś coś wypadło albo są niepotrzebne możemy się jakoś dogadać pilnie potrzebuję
18.12 to nic nie będzie. Nie wiem o czym Ty piszesz. 19 jest maraton wszystkich Hobbitów w multikinie i heliosie i tyle. Zaś bilety na pokazy przedpremierowe 25.12 to możesz kupić nawet teraz przez internet na stronie cinema-city.
To pierwsze słyszę. Nikt się tu nie chwalił, że takowe ma więc nie wiem czy znajdziesz kogoś takiego.
Nic w necie nie widzę :(. Jesteś pewna, że to dotyczy tego roku? Bo owszem taki pokaz dla VIP był ale na Niezwykłą podróż w 2012 roku :).
Ach, czyli pewności nie masz.
Tu są dość dobrze poinformowani użytkownicy, naprawdę. A o pokazie 18 słyszę pierwszy raz. Ale próbuj szczęścia. A nóż ten pokaz jest i ktoś się znajdzie :)
Na pokaz 18 Grudnia dla... niestety nie koloryzując, tak zwanego zwykłego obywatela było przewidzianych tylko kilkanaście zaproszeń na cały kraj. Zdaje się, że po trzy do miast w których ów pokaz się odbędzie. Tak więc nie sądzę, aby ktokolwiek pokusił się o odsprzedanie takiego zaproszenia, tym bardziej, że będzie to pierwsza polska projekcja filmu. Ja swojego w każdym razie, nawet za dobry samochód nie oddam ;).