PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249728
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

theoneringtorwp/2014/04/03/88301-beorn-the-shapeshifter-sneak-peek-at-desolation -of-smaug-blu-ray-bonus-features/

ocenił(a) film na 8
beornwielkiniedzwiedz450

Sorki ale nie mogę wstawiać linków zewnętrznych bo pisze coś o zasadach FAQ czy coś więc jak chcecie wejść na te strone to wkleicie to z postu powyżej do wyszukiwarki

ocenił(a) film na 8
beornwielkiniedzwiedz450

beorn-the-shapeshifter-sneak-peek-at-desolation-of-smaug-blu-ray-bonus-features/
To jest dobre to pod tematem jest złe tylko że nie mogę tego usunać

beornwielkiniedzwiedz450

Jestem fanem Beorna, zawiedziony totalnym olaniem tej postaci. :(

straightlines

Widocznie nie potrzebowała w Pustkowiu większej roli. Pogódź się z tym. Nikt jej nie olał, ale po co robic coś na siłę?

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

W tam i z powrotem powinien odegrać większą role w końcu to dzięki niemu siły dobra wygrały bitwe 5 armii

beornwielkiniedzwiedz450

Bedzie go więcej na pewno.

kamilxxx09

Olano zupełnie jego postać a wstawiono nie wiadomo czemu od cholery dreno Blooma. Parodia Lotra się robi.

ocenił(a) film na 8
straightlines

No właśnie mnie też to denerwuje dlaczego w filmie jest aż tak długo Legolas i Tauriel skoro w książce nie ma ich wogłóle a postaciom takim jak Beorn przeznaczono 5 minutową scene

straightlines

Beorna jest tyle co w ksiażce. Nie ma co narzekać.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

może i tak ale tauriel i legolasa nie ma wcale w książce a jest im poświęcone 1/4 filmu

beornwielkiniedzwiedz450

Nie przesadzajmy. Na pewno nie 25 %.

beornwielkiniedzwiedz450

dokladnie żałosne jest tłumaczenie ze Beorna jest mało w książce skoro Legolasa i Tauriel w ogole nie bylo

kamilxxx09

Jest na co narzekać bo jedna z najlepszych postaci zostala calkowicie olana, poza tym nie ma kluczowej sceny bardzo waznej wchodzenia parami tylko jest idiotyczne barykadowanie sie w domu Beorna i banda krasnali idiotów ktorzy nie umieli nawet zasuwy podniesc dopiero krol MUSIAL wpasc na ten jakze odkrywczy gest!! A ZAMIAST bEORNA PRFZEZ POL FILMU OGLADAMY DREWNO bLOOMA

ocenił(a) film na 8
straightlines

Święta racja zagadzam się z tobą

beornwielkiniedzwiedz450

Jesli ktos broni idiotycznej sceny gdzie krasnoludy wyszly na strasznych tępakow w sensie dopiero Thorin WPADL NA ARCY POMYSL bo przeciez podniesienie zasuwy WYMAGA NIE LADA TEGIEGO UMYSLU to ja nie mam pytan. Najglupsza scena w tym filmie. Az czlowieka krew zalewa ze tworca srcydziela jakim jest Lotr stworzy tak kretynskie rzeczy.

ocenił(a) film na 4
straightlines

Akurat to aż tak mi nie przeszkadza. Krasnoludy były spanikowane, a w panice łatwo przeoczyć coś, chcieli wyważyć drzwi by jak najszybciej wejść.

ocenił(a) film na 8
Joecrou

tylko że gdyby je wywazyli to beorn też by weszedł

użytkownik usunięty
straightlines

Czy już nie przesadzasz z tak wielką krytyką tego filmu?

A jak przyszedł na forum po seansie to wielce zachwycony i 8,5 / 10. Kto zdrowy na umyśle po daniu tak wysokiej oceny, tak mocno krytykuje film i ciągle gada o jego błędach (w 75 % ubzduranych) ? Kto? WHO?

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Może mu się film nie podobać, ale żeby przy nawet wysokiej ocenie tak bardzo krytykować ten film... Wszystkim moim znajomym, rodzinie film się bardzo podobał, 90% procent osób które znam i to oglądały tak mówią. Tym czasem jak zawsze wchodzę na forum, to widzę głównie masę krytyki i hejtów na tego "Hobshita".

No niestety. Same trolle.

kamilxxx09

ogarnij sie, sam jestes trollem skoro bronisz tak idiotycznej sceny

straightlines

Niby jakiej?

Hmm sama postac Beorna mi sie bardzo podoba, ale to nie onacza ze mam byc poblazliwy, scena jest wybitnie głupia

użytkownik usunięty
straightlines

Według mnie jedynie te otwarcie drzwi przez Thorina jest głupie, reszta ok. Raczej w edycji rozszerzonej będzie więcej Beorna, na to głównie czekam.

straightlines

Nikt ci nie każe go oglądac. Jaki masz problem? gdyby była ta twoja "jakże kluczowa scena" to i tak byś mówił, e nuda i dziecinada.

kamilxxx09

nie wiesz co bym mowil, i nie masz prawa tego wiedziec trollku, nie ogladam tej idiotycznej scen tylko "przewijam" do przodu bo szlag mnie trafia przy tej scenie

straightlines

A gdzie twoje wyzywanie? A no tak bariera ograniczenia jest już aktywna :) Hahahahhahahaha

kamilxxx09

Lecz się człowieku ......

ocenił(a) film na 8
beornwielkiniedzwiedz450

theonering/torwp/2014/04/04/88335-mikael-persbrandt-talks-about-beorn/
Znowu coś nowego

ocenił(a) film na 8
beornwielkiniedzwiedz450

A link dobrze wstawiłem?

ocenił(a) film na 8
Kolpor

ja nie mogę wkleiać linków wklej to co umieściłem nad twoim postem w wyszukiwarke i wejdz w pierwsza wyszukaną strone

ocenił(a) film na 8
beornwielkiniedzwiedz450

To jest wywiad z aktorem grającym Beorna