theoneringtorwp/2014/04/03/88301-beorn-the-shapeshifter-sneak-peek-at-desolation -of-smaug-blu-ray-bonus-features/
Sorki ale nie mogę wstawiać linków zewnętrznych bo pisze coś o zasadach FAQ czy coś więc jak chcecie wejść na te strone to wkleicie to z postu powyżej do wyszukiwarki
beorn-the-shapeshifter-sneak-peek-at-desolation-of-smaug-blu-ray-bonus-features/
To jest dobre to pod tematem jest złe tylko że nie mogę tego usunać
Widocznie nie potrzebowała w Pustkowiu większej roli. Pogódź się z tym. Nikt jej nie olał, ale po co robic coś na siłę?
W tam i z powrotem powinien odegrać większą role w końcu to dzięki niemu siły dobra wygrały bitwe 5 armii
Olano zupełnie jego postać a wstawiono nie wiadomo czemu od cholery dreno Blooma. Parodia Lotra się robi.
No właśnie mnie też to denerwuje dlaczego w filmie jest aż tak długo Legolas i Tauriel skoro w książce nie ma ich wogłóle a postaciom takim jak Beorn przeznaczono 5 minutową scene
może i tak ale tauriel i legolasa nie ma wcale w książce a jest im poświęcone 1/4 filmu
dokladnie żałosne jest tłumaczenie ze Beorna jest mało w książce skoro Legolasa i Tauriel w ogole nie bylo
Jest na co narzekać bo jedna z najlepszych postaci zostala calkowicie olana, poza tym nie ma kluczowej sceny bardzo waznej wchodzenia parami tylko jest idiotyczne barykadowanie sie w domu Beorna i banda krasnali idiotów ktorzy nie umieli nawet zasuwy podniesc dopiero krol MUSIAL wpasc na ten jakze odkrywczy gest!! A ZAMIAST bEORNA PRFZEZ POL FILMU OGLADAMY DREWNO bLOOMA
Jesli ktos broni idiotycznej sceny gdzie krasnoludy wyszly na strasznych tępakow w sensie dopiero Thorin WPADL NA ARCY POMYSL bo przeciez podniesienie zasuwy WYMAGA NIE LADA TEGIEGO UMYSLU to ja nie mam pytan. Najglupsza scena w tym filmie. Az czlowieka krew zalewa ze tworca srcydziela jakim jest Lotr stworzy tak kretynskie rzeczy.
Akurat to aż tak mi nie przeszkadza. Krasnoludy były spanikowane, a w panice łatwo przeoczyć coś, chcieli wyważyć drzwi by jak najszybciej wejść.
A jak przyszedł na forum po seansie to wielce zachwycony i 8,5 / 10. Kto zdrowy na umyśle po daniu tak wysokiej oceny, tak mocno krytykuje film i ciągle gada o jego błędach (w 75 % ubzduranych) ? Kto? WHO?
Może mu się film nie podobać, ale żeby przy nawet wysokiej ocenie tak bardzo krytykować ten film... Wszystkim moim znajomym, rodzinie film się bardzo podobał, 90% procent osób które znam i to oglądały tak mówią. Tym czasem jak zawsze wchodzę na forum, to widzę głównie masę krytyki i hejtów na tego "Hobshita".
Hmm sama postac Beorna mi sie bardzo podoba, ale to nie onacza ze mam byc poblazliwy, scena jest wybitnie głupia
Według mnie jedynie te otwarcie drzwi przez Thorina jest głupie, reszta ok. Raczej w edycji rozszerzonej będzie więcej Beorna, na to głównie czekam.
Nikt ci nie każe go oglądac. Jaki masz problem? gdyby była ta twoja "jakże kluczowa scena" to i tak byś mówił, e nuda i dziecinada.
nie wiesz co bym mowil, i nie masz prawa tego wiedziec trollku, nie ogladam tej idiotycznej scen tylko "przewijam" do przodu bo szlag mnie trafia przy tej scenie
theonering/torwp/2014/04/04/88335-mikael-persbrandt-talks-about-beorn/
Znowu coś nowego
ja nie mogę wkleiać linków wklej to co umieściłem nad twoim postem w wyszukiwarke i wejdz w pierwsza wyszukaną strone