Witam! Poszukuję osób, które z literaturą Tolkiena są za pan brat albo dopiero rozpoczynają przygodę z książkami pisarza, ale bynajmniej nie porzucają lektury po pierwszym rozdziale ;)
Szukam osób głównie zainteresowanych dyskusją o książkach/filmie, ludzi chętnych do wzięcia udziału w analizach tekstu czy też obrazu filmowego Śródziemia wg. Petera Jacksona.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę uprzejmie o # się w komentarzu pod tym tematem ;)
Pozdrawiam!
Kandydatura odrzucona. Jesteśmy elitarnym klubem i tak jak zaproszeń do grona znajomych nie przyjmujemy od każdego tak i nie pozwalamy w nasze szeregi wstąpić.... (proszę sobie uzupełnić.)
P.S. Doceniam fakt dostrzeżenia w innym temacie mojej bystrości dzięki której dorównuję "wielu osobnikom płci męskiej (oczywiście tym mniej inteligentnym)", niemniej jednak nie możemy ulegać pochlebstwom i pozwalać by miało to wpływ na naszą ocenę.
Powiedziałaś o "klubie". Nie możemy sobie pozwolić nawet na najmniejszy przeciek.
Chciałeś mnie odstrzelić i to magnumem z kibla? No wiesz co. Ty lepiej uważaj bo Thorin3 dysponuje tu całym arsenałem :D.
Przejawiasz dużą pewność siebie :D Uważaj to uczeń Elronda. Możesz to Ty się potem "zastanawiać" :]
Hmm... Mam magnuma, powiedziałem tekst Clinta eastwooda więc jestem niczym brudny harry, należę do tajnej organizacji... Dawaj go :D
http://www.filmweb.pl/news/Pierwsze+miliony+ju%C5%BC+na+koncie+%22Bitwy+Pi%C4%99 ciu+Armii%22-108790#komentarze
http://www.filmweb.pl/news/Pierwsze+miliony+ju%C5%BC+na+koncie+%22Bitwy+Pi%C4%99 ciu+Armii%22-108790?page=2#komentarze
Calays, spycialca nikt tu nie lubi :/
Nikt nie jest lepszy od brudnego harrego. Zniszczyłbym cię ale należymy do jednej organizacji.
Hej!!!! czemu ty sam byś stanął w jej obronie? co to to nie! Ja też będę bronił Belief !!! bronił bym ją Aż do końca :)!!!!
Nie.Zbroja od Elronda nie przepuści pocisku.Zginę,ale Belief będzie miała czas na ucieczkę.
Hmm... Strzeliłbym drugi raz. Twe ciało nie zdążyłoby upaść na ziemię a już byłaby martwa
Z tym zabawnym tekstem na ustach wykrwawileś się.
Mission finished
Belief is dead
Zginąłem ja, zginęła osoba którą miałem ochraniać, ale przynajmniej się pośmiałem. Dobry z ciebie ochroniarz :)