Witam! Poszukuję osób, które z literaturą Tolkiena są za pan brat albo dopiero rozpoczynają przygodę z książkami pisarza, ale bynajmniej nie porzucają lektury po pierwszym rozdziale ;)
Szukam osób głównie zainteresowanych dyskusją o książkach/filmie, ludzi chętnych do wzięcia udziału w analizach tekstu czy też obrazu filmowego Śródziemia wg. Petera Jacksona.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę uprzejmie o # się w komentarzu pod tym tematem ;)
Pozdrawiam!
Mówiłam już, że zbyt dużą pewność siebie przejawiasz. A skąd Ty wiesz, że ja bym Ci dała zabić Thorina? :) Oj przy Elrondzie to my się wielu rzeczy nauczyliśmy :D. A on to nawet Nazgule rozwala :D.
P.S. Idziesz 19 na maraton?
Ty już leżysz z dziurą po magnumie :) a nazgule nazgulami ale on zadarl z brudnym Harrym, inny kaliber :)
Na maratonie nie idę bo zasnąłbym tam, lub nie skupił się na filmie
Pójdę po świętach. A ty?
No, nie bardzo leżę skoro piszę :P.
Też nie idę. Wolę film obejrzeć w skupieniu. Poza tym chyba nie przetrwałabym Pustkowia w wersji kinowej jeszcze raz. Do EE się przymierzam od miesiąca. :] Pewnie pójdę w styczniu. Zresztą mi się nie śpieszy. Ciekawość zaspokoiłam bo spilerów się naczytałam :D... Raz miałam ochotę, po pierwsze dobrej recenzji, iść na ten maraton, ale zostały same "boki" i to z przodu. No w życiu.
Nieprawda, jestem w bardzo dobrej formie. Mówię Ci że Elrond nas wiele nauczył :)
Ja planowałam iść 26, ale nie będę się w te tłumy pakować. Im więcej ludzi tym większa szansa na hołotę trafić. A nie oszukujmy się to nie jest kino wyższych lotów tylko masówka.
Kłamiesz. Nic nie oprze się magnumowi, najpotężniejszej broni :)
Zawsze możesz wykupić miejsca wokół siebie i mieć spokój ;)
Pytanie brzmi skąd Ty masz tego kilbowego magnuma w Śródziemiu :]
Jasne nie mam na co wydawać tylko na miejsca koło mnie, tym bardziej, że mi szkoda nawet kasy na ten jeden bilet. :P
Natomiast ty jesteś jedynym swoim rodzaju, irytującym hejterem którego nikt tu nie chce.
http://www.filmweb.pl/news/Pierwsze+miliony+ju%C5%BC+na+koncie+%22Bitwy+Pi%C4%99 ciu+Armii%22-108790?page=2#komentarze
http://www.filmweb.pl/news/Pierwsze+miliony+ju%C5%BC+na+koncie+%22Bitwy+Pi%C4%99 ciu+Armii%22-108790#komentarze
widać że jesteś wkurzający i że każdy ma cię dość
Mam do ciebie ogromną prośbę ;) ponieważ traktuję ten temat poważnie i nie chcę tu syfu dlatego uprzejmie proszę s*pierdalaj w podskokach!
Pisze użytkownik który nazywał mnie na początku dość mało kulturalnie a potem się "przymilał" jak chciał nawiązać rozmowę, patrz na siebie cwaniaku! Żegnam!
To co tu napisałeś w wiadomości zostanie przesłane do admina ...... i dalej twierdzę to co wyżej ale nie będę się powtarzać do kogoś takiego jak ty, bo nie będę calays rozwalać tematu!