Filmowa przygoda ze Śródziemiem powoli zmierza ku końcowi. Na forach jakich filmów po premierze Tam i z powrotem najbardziej będziecie się udzielać?. Na jakie duże filmy czekacie z podobnym zniecierpliwieniem?.
Najciekawszymi projektami mogącymi popchnąć kino do przodu wydają się w mojej opinii nowe Gwiezdne wojny i Avatary. Zwłaszcza czekam na nowe pomysły Camerona, który podobno ma pokazać podwodny świat jak nikt do tej pory.
Ja to sie przenosze na forum
Fantastycznych zwierząt marwela też no na narni też forum assasin szybcy i wściekli
No szczerze mówiąc teraz czekam na Marvela - X-menów , Avengersów.
Gwiezdne Wojny
Grę o Tron i epicki serial Viking s
Może ktoś ruszy temat naszego rodzimego Wiedźmina i zrobi go z rozmachem - milo by było.
Poza tym filmy Refina i von Tiera :-)
czekam
No ale w jakim sensie Avatar czy SW mają popchnąć kino? Jeśli już coś to takie filmy już powstają. Fincher, Nolan, Aronoffsky cały czas są w cenie. W tym roku zdecydowanie na pierwszy plan wybija się Interstellar. To będzie z pewnością faworyt do filmu roku. Poza tym zarówno Avatar jak i SW to perspektywa powyżej roku. Noe oraz Zaginiona Dziewczyna. Te trzy filmy będą z pewnością się wyróżniały zdecydowanie w tym roku. Wiem zadałeś pytanie czego będziemy oczekiwali po premierze trzeciej części Hobbita. No cóż ja bardziej czekam na Nolana, Finchera niż na Hobbita. Może kiedyś uda się komuś jeszcze wrócić do Tolkiena ale z pewnością minie kolejna dekada. Dodatkowo filmy Scorsese, Lyncha i Copolli i młodego Duncana Jonesa.
Ja czekam na wiedzmina , piratów , gre o tron , narnie no i przydało by się coś w stylu spartakusa