Czyżby chciała "odpłynąc" z Szarej przystani, by spotkac się z Kilim ?
http://www.theonering.net/torwp/2014/07/26/91383-evangeline-lilly-speaks-about-s hooting-her-
final-scene/
Co godzinę zakładasz nowy temat, skończ już zaśmiecać to biedne forum, albo zrób tak jak Wort wrzucaj wszystkie linki do jednego tematu...
Jak może "odpłynąc" z Szarej przystani, by spotkac się z Kilim? No jak? Serio pytam. Kto te pierdoły wymyśla?
Czyli jak? Powiedz mi jak. Powiedz mi jak w zgodzie z tym co wymyślił Tolkien ma się to odbyć bo ja najwidoczniej jestem na to za głupia.
Ja pier.... W jakich Nieśmiertelnych Krainach? Ty to wymyślasz teraz? Za morzem jest Valinor. Tam trafiają tylko elfy. Frodo, Bilbo, Sam to były wyjątki i odpłynęli tam za zasługi (niesienie pierścienia) a Gimli po wstawiennictwu Galadrieli. Nikt też nie wie co się dzieje z krasnoludami po śmierci. Elfy twierdziły że wracały do ziemi, ale same krasnoludy uważały, że jest dla nich coś więcej. Prawdopodobnie trafiały do osobnego pokoju u Manwego, tak jak ludzie. Więc jak ma się spotkać Tauriel z Kilim? Po raz kolejny pytam jak?
Co mam w filmie zobaczyć? Bzdurę?! Serio jeśli oni to zrobią obniżę filmowi mocno ocenę. To jest już normalnie gwałt na Tolkienie.
Kto? Czy ktoś dał jakies info oficjalne? To tylko domysły. Evangelinne powiedziała, że najlepsza scena z nią jest 15 minut przed końcem filmu.
Zapomnij. 15 minut przed końcem to już dawno będzie po Bitwie. Bitwa skonczy się pewnie gdzieś na 25 minut przed. Może 20.
Krasnoludy umierają jak ludzie, do żadnych Nieśmiertelnych Krain nie odpływają. Jack$on nie jest aż takim idiotą żeby coś takiego wprowadzać (mam nadzieje)
Tauriel owszem nich odpływa, ale nie żeby spotykać się z Kilim, bo to niedorzeczne.
Weź mnie nie denerwuj. Są granice idiotyzmów. Nie wierzę, że człowiek tak wielbiący Tolkiena, zrobiłby mu coś takiego ;/ NIE WIERZĘ! Jeśli już to jest to wymysł producentów. Podobno ten "romans" Kilego i Tauriel to też ich wymysł.
Spokojnie... może to tylko takie głupie spekulacje.. Coż jeśli Tauriel by nie zginęła to był by to prztyczek dla osób które twierdziły że umrze ona na 99% bo to "potwierdzone info". Nie mniej jednak gdyby faktycznie nie zginęła to jedynym rozwiązaniem było by własnie odesłanie jej "Szarej Przystani". I nie wiem co by tam robiła chyba komunikowałaby sie z panem K w zaświatach.
Chyba przez krótkofalówki :]
Sama twierdziłam, że ona umrze bo to logiczne żeby umarła. Ale może i odpływać sobie do Valinoru, mam to gdzieś. Gorzej jak Kili zostanie poważnie ranny a oni stwierdzą, że żeby przeżył musi odpłynąć za morze. Aż mi słabo. Bo wiesz co jest w tym pomyśle najgorsze? Że mogą się do czegoś takiego posunąć chcąc zadowolić amerykańskie dzieciaki.
Nie mógłby odpłynąc, bo gdyby Thorin i Fili zgineli, musiałby przejąc tron. A zrobi to Dain, wiec Kili umrze.
Tak sobie patrze na jakieś marne i amatorskie zdjęcia baneru... i teksty ludzi którzy zachwycają się niewyraźnym zdjęciem tylko dlatego że ma napisane Hobbit i gdzieniegdzie da się odgadnąć po sylwetce jaka to postać.... I czytam " że tam wszystko widać', Siedzę i oglądam wywiad z aktorkę grającą elfkę...(zniechęcając się coraz bardziej). Stwierdzam że muszę uzupełnić mój temat o "najgorszym rozwoju wydarzeń"....
Cóż żyjemy w takich czasach, że bez kiczu się nie obejdzie. Jeśli rzeczywiście wprowadzili by cos takiego to był by kicz 1. klasy i całkowite sprofanowanie uniwersum. Poniekąd tez brak szacunku do Tolkiena.
Być może to tylko plotki... ale kto wiem... W końcu ludzie to chciwe istoty które zrobią dla pieniędzy prawie wszystko;/
Czyli nie tylko ja mam problem ze wzrokiem i nic nie widzę na tym banerze. Dobrze wiedzieć.
Możesz uzupełnić temat bo gorszego rozwoju wydarzeń od tego być nie może.
Profanacja, gwałt, przemoc, brak szacunku...jak sobie przypomnę listy Tolkiena z jaką on dokładnością do wszystkiego podchodził, jak ważył i analizował każde słowo, jaką przywiązywał wagę do najdrobniejszych szczegółów, jak mu głupie obrazki przeszkadzały, to tak sobie myślę, że dobrze, że człowiek nie żyje. Musiałoby go to wszystko zaboleć.
Ja na tym "banerze" widziałam tylko Legolasa i Tauriel no i czerwone i zielone plamy...
Ciekawa jestem reakcji Christophera na coś takiego...