Czarnoksiężnik chyba nie odegra w tej części znaczącej roli i przecież nie ma pokazanej twarzy, bo to Sauron(poprawcie mnie, jeśli się pomyliłem), to dlaczego aktor jest wpisany jako jeden z głównych?
Hmm, skoro jest wymieniony, to prawdopodobnie odegra co nieco ;)
Brak twarzy to raczej nie jest powód do niewymienienia nazwiska aktora, wszak wielu nie pokazuje w filmie swej prawdziwej fizjonomii...
Tak, pewno zrobi powtórkę w bitwie jak w prologu Drużyny Pierścienia xd Albo stoczy epicki pojedynek na miecze z Gandalfem, niczym Anakin z Obi Wanem xd
No tak, ale on nie ma ciała, nie może trzymać tego berła/maczugi, co w prologu do Drużyny. Nie wiem, może jedynie jakąś magią atakować, ale najprawdopodobniej on po prostu zwieje, bo będzie za słaby by walczyć z najpotężniejszymi magami Śródziemia.
To nie wykluczone. W Powrocie Króla, w pierwotnej wersji Aragorn zamiast z Trollem miał walczyć z Sauronem ;P
Że niby rozbłysłoby światło i pojawił się przed nimi Sauron, po czym Aragorn miał z nim walczyć. ;p
Dobrze, że z tego zrezygnował, bo to by było tak nielogiczne, że nawet nie śmieszne.
A tak jako ciekawostke to nie nagrano nowych ujęć Aragorna walczącego z trollem, tylko podmieniono pod Saurona Trolla.
http://www.youtube.com/watch?v=IqKt_h0EPuU
Dzięki, ciekawe to nawet. Chętnie bym zobaczył taką wersję, ale jako oddzielny kawałek, nie jako część filmu, bo to by zepsuło tę część.
Racja. Fajny jest ten moment jak troll ucieka, po tym jak zobaczył że Sauron przegrał ;p
Ciekawe jak zrobią Władce Esargoth z jego sługą oni jak czytałem na wiki ang. Hobbita
mają być chciwi
Humor z nini napewno bedzie i mi sie to podoba ale co do części skarbu Smauga to