PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 250155
5,7 66 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

gdyż pierwsze dwie części Hobbita bardzo mi się podobały. Teraz już wiem, jaki błąd popełniłem
nigdy wcześniej nie oglądając Władcy Pierścieni. W weekend obejrzę sobię trzy części.
No i mam nadzieję, że theme do filmu bedzie znowu wykonane przez Ed'a Sheeran'a. bo piosenka "I
See Fire" była najlepszą piosenką jaką kiedykolwiek słyszałem.

ocenił(a) film na 7
Viollipop

Ta piosenka jest superowa a Władce Pierścieni obejrzyj koniecznie

realowiec

Mam tutaj teraz prośbę. Jeśli oglądałeś, to czy mógłbyś mi podać wszystkie w kolejności od pierwszej do ostatniej?

ocenił(a) film na 7
Viollipop

1.Drurzyna Pierscienia 2.Dwie Wieże 3.Powrót Króla prosze

realowiec

Dzięki wielkie :)

ocenił(a) film na 4
Viollipop

Na szczęście nie ma takiej opcji żebyśmy usłyszeli jeszcze raz ten kawałek.

Anthrax91

Chodzi Ci o to, ze nie bedzie go w najnowszej czesci? Co Ci sie w niej nie podobalo?

ocenił(a) film na 4
Viollipop

Każda część ma inną piosenkę pod koniec.
Tak było w przypadku Władcy Pierścieni i tak jest w przypadku Hobbita. Co mi się nie podoba w tym kawałku? Wszystko.

ocenił(a) film na 6
Anthrax91

tez sie ciesze ze Eda juz nie bedzie. jakby mi w wielkim finale na napisach zagralo cos ala "i see fire" to bym sie zalamal. piosenka powinna bardziej przypominac soundtrack wiec wiecej powinno byc ciekawych orkiestrowych motywow a nie jakas jedna gitarka wyciagnieta jakby z calkiem innego filmu a nie jak powinno z fantastycznej przygody. jakies churki by sie przydaly co by nadaly piosence nalezytej magii..

Ade_Er

Może się źle trochę wyraziłem - chodziło mi bardziej o to, że piosenka jest bardzo dobra, nie koniecznie z filmem.

Viollipop

now we're talking:)

użytkownik usunięty
Anthrax91

Całe szczęście...

ocenił(a) film na 6
Viollipop

jesli nie widziales jeszcze (jakims cudem) Wladcy Pierscieni to zobacz wersje rezyserskie od razu. prawie o godzine dluzsza kazda z czesci :)

Ade_Er

Nie widziałem nigdy, bo nigdy mnie to nie kręciło. Mam już ustalone - piątek pierwsza część, sobota druga część, niedziela jedna z "chińskich bajeczek" + prawdopodobnie trzecia część.