gdyż pierwsze dwie części Hobbita bardzo mi się podobały. Teraz już wiem, jaki błąd popełniłem
nigdy wcześniej nie oglądając Władcy Pierścieni. W weekend obejrzę sobię trzy części.
No i mam nadzieję, że theme do filmu bedzie znowu wykonane przez Ed'a Sheeran'a. bo piosenka "I
See Fire" była najlepszą piosenką jaką kiedykolwiek słyszałem.
Mam tutaj teraz prośbę. Jeśli oglądałeś, to czy mógłbyś mi podać wszystkie w kolejności od pierwszej do ostatniej?
Każda część ma inną piosenkę pod koniec.
Tak było w przypadku Władcy Pierścieni i tak jest w przypadku Hobbita. Co mi się nie podoba w tym kawałku? Wszystko.
tez sie ciesze ze Eda juz nie bedzie. jakby mi w wielkim finale na napisach zagralo cos ala "i see fire" to bym sie zalamal. piosenka powinna bardziej przypominac soundtrack wiec wiecej powinno byc ciekawych orkiestrowych motywow a nie jakas jedna gitarka wyciagnieta jakby z calkiem innego filmu a nie jak powinno z fantastycznej przygody. jakies churki by sie przydaly co by nadaly piosence nalezytej magii..
Może się źle trochę wyraziłem - chodziło mi bardziej o to, że piosenka jest bardzo dobra, nie koniecznie z filmem.
jesli nie widziales jeszcze (jakims cudem) Wladcy Pierscieni to zobacz wersje rezyserskie od razu. prawie o godzine dluzsza kazda z czesci :)