niestety nie to były plotki tylko
do władcy całej trylogii śpiewały kobiety
w Hobbicie 2 częściach śpiewali Chłopy i w ostatniej też będzie chłop śpiewał
A szkoda.. Wiesz wyczytałam, że ponoć sam Jackson to wyjawił, ale widać masz rację. Byłabym zaskoczona w kinie jakby okazało się inaczej :)
to były takie kwietniowe żarty na the one ring nawet żartowali że przesuną datę premiery eh ale na szczęście tylko żarty ale Enya mogła być no cóż szkoda :(
Coś cienko teraz z tymi Oscarami u Jacksona.. Może to wina tych całych nowych technologii nie tak jak było Lotr?
może zapewne tak albo że nie można dawać aż tyle oscarów jednemu reżyserowi a kto wie może jeśli BPA będzie epickie to może film zasłuży na jakiś oscar , z tego co wiem władca pierścieni miał aż 17 oscarów razem wzięte a Hobbit chyba ma jeden niezwykła podróż ale nie jestem pewien
Tak. Władca pierścieni miał razem 30 nominacji do oscara i zdobył 17 statuetek. Rekord raczej nie do pobicia.
Najbliżej jest trylogia Ojca chrzestnego z 29 nominacjami do oscara, ale z "tylko" 9 statuetkami.
ach co za nie sprawiedliwość ale może BPA zdobędzie choć Jackson i tak dużo dostał oscarów aż 17 więc nie ma co narzekać :)
mi jakoś nie ale twoje zdanie szanuje jak Jackson się poprawi w rozszerzonej wersji Hobbit Pustkowie Smauga i w BPA nakręcę Silmarillion :)
razem z kamilem zgadzasz się a i będziesz mógł mieć zachcianki Kobiety itp jaką kobietę z forum byś chciał jako twoją asystentkę :) ???
A ja będe scenarzystą lub producentem!
Ja nakręce dzieci hurina i niedokończone opowieści heh
heh no cóż jak Jackson się poprawi w Hobbit Pustkowie Smauga wersji rozszerzonej i BPA to idę z reżysera i kręcę Silmarillion a ty będziesz kamerzystą i montażystą co ??
Hmm wybrałeś/aś dla mnie należytą i odpowiadającą mi posadę ale... do reżyserii potrzeba kogoś z doświadczeniem, no i musi być wy*ebany w kosmos scenariusz żeby widownia to kupiła a fani nie skomleli. Chyba że będziesz kręcić jakąś fanowską wersję z zerowym budżetem.
A dźwiękowcy? Reżyser drugiego planu? Osada aktorska? Kompozytor? Casting? Scenografowie? Kostiumograf? Charakteryzatorzy? Producenci? Efekty wizualne? Kaskaderzy? Transport?
hmmm na razie myślę wiesz jeszcze nie wiadomo czy Jackson się poprawi a do tego prawdopodobieństwo jest równe 40 góra 41% jak sam wiesz ale muzyka myślę że Howard Shore zostanie to niezastąpiony muzyk :)