Już się nie mogę doczekać nowej częśli x3
Serce mi wali bo dopiero obejrzałam "Hobbit2 pustkowie smauga" i aż mnie rozpiera ciekawośc vo
będzie z Killim i Tauriel <3
No i do tego powstaje pytanie "Co sie stało nagle Legolasowi ? , Przecież Elfy nie krwawią" to jest
dopier zastanawiające , Aż nie mogę się doczekać Kolejnej częśli <33
Widać jesteś nowa także witaj na forum . Nie tylko ciebie rozpiera ciekawość co do filmu również po obejrzeniu filmu , mam dużą pustkę . Hobbit Pustkowie Smauga również pozytywnie mnie zaskoczyło .
Powaznie z calej wyprawy, Heorizmu Bilba, walki ze Smokiem historii Thorina, niecheci krasnoludow i elfow, to ty czekasz najbardziej na rozwiazanie romansu ktory nijak pasuje do swiata Tolkiena? OOokkkk
w sumie to wątek , ktorego nawet zarysu nie było w książce i ciężko ocenić jak Jackson postanowi
go rozwiązać.
Ja czekam na całość. Na bitwę, na śmierć smoka i powrot Bilba do Shire ale sama jestem ciekawa
co zrobią z tą nieszczęsną parą
Tolkien sprawę kiliego rozwiązał w książce i mam nadzieje że jackson nie odwazy sie zmieniac czegokolwiek. Sensownie by bylo gdyby Tauriel zginęła podczas bitwy
mnie tez ten romans przeszkadza. Z resztą jak juz gdzies pisałam- krzyżówka miedzyrasowa jak ze Zmierzchu...
Ja mam tylko nadzieję że ta część będzie bardziej wierna książce niż poprzednie.