W tym etapie podajemy maksymalnie trzech ulubionych zwierzęcych bohaterów z Hobbita i Władcy Pierścieni. Następnie wybiorę kilku finalistów z największą liczbą głosów, między którymi rozegra się ostateczne starcie.
Aha, Smaug się nie liczy, ze swoją inteligencją i umiejętnością mowy bliższy jest bardziej "ludzkim" bohaterom.
Można głosować do 15 marca.
Moi faworyci:
1. Łoś Thranduila
2. Jeż Sebastian
3. Ćma
lol ja myślałem że ty na serio tego o zwierzętach nie wezmiesz ;p
To może jeszcze zrób najlepszy dom w Śródziemiu, albo najlepsze miłosne związki a tak na serio
ćma
czekam na temat, "gdzie poszłabyś z Bomburem na randkę - ranking miejscówek", "która nitka, którą wydziergano szatę Thranduil'a jest najlepsz - ranking szpulek", "ranking najlepszych chłopców balist - produkt miesiąca" albo "od której wody najłatwiej jest się odbić - najlepsza woda do zadziwienia odbiorcy" lub "w której ze scen zabrakło żydów, aby akademia doceniła ten film - ranking potencjalnych scen z udziałem ulubieńców akademii"
Właśnie widzę, ale raczej nie zagłosuje bo Bombur mnie nie kręci :D
Czekam na kolejne :P
O najlepszym domie to całkiem niezły pomysł. Ciekawe czy wygrałby ostatni przyjazny dom Elronda czy norka Bilba
Nie jestem kolesiem, a do wyboru będą finaliści w następnym etapie, których wybiorę spośród bohaterów z największą liczbą głosów.