Jest to nowa gra promująca "Bitwę Pięciu Armii"
Zadanie: Zabij wszystkie orki. Można wcielić się w Barda, Tauriel i Legolasa. Osobiście polecam
grać Tauriel i Bardem.
Jeśli chcecie zagrać wpiszcie w google The hobbit attack orc's! :)
Jak zobaczyłem te wklejone postaci i sposób walki to strzeliłem facepalma i kliknąłem X
Są tam jakieś nawiązania do innych miejsc i wydarzeń,tak jak było w LEGO Hobbit?
Gra jest mocno związana z ksiazka. Co prawda pewne wydarzenia są tylko przedstawione jako filmiki (krótkie animacje lub historyjki obrazkowe) np. Gollum, atak wargów czy Rivendell, ale tam gdzie być powinny normalne poziomy, są.
Nawiązania... chyba nie ma. Gra jest związana z ksiażką i jej się własnie trzyma.
Ooo ja mam tą grę i stwierdzam, że jest cudowna! Nie mogę przejść misji w Ereborze, gdzie trzeba uruchamiać te kuźnie itd. :)
Tak, to jeden z najtrudniejszych poziomów. Te wszystkie mechanizmy i wgl. Jak coś, pisz napriv. Moze uda mi sie Ci pomóc.
Ja też.Odrzuca mnie ilość gier w serii.Wyobraź sobie że jednego dnia były premiery 2 gier z serii :P
Koniecznie zagraj. Pierwsza część trochę przynudza. Najlepsza dotąd co grałem to 3 :)
JEŚLI KTOŚ MA WOLNY CZAS POLECAM ZAGRAĆ W KINGDOM RUSH :)
http://armorgames.com/play/12141/kingdom-rush