Zakładam ten temat dla każdego kto będzie oglądał premierę z Londynu. Aby cały bałagan, który najprawdopodobniej powstanie (mając w pamięci poprzednie premiery i reakcje na forum) zamknąć w jednym miejscu :)
>>Zapraszam do oglądania!<<
Podziękowania dla użytkownika obleh za link, którym zostanie wykorzystany w tym temacie :)
======================================================================
http://hobbitworldpremierelive.uk/
Peter Każdemu podpisuje - jak miło. inni po łebkach a ten każdemu ooooooo rozczuliłam się.
I jeszcze gada z nimi :) to urocze a nie walnę podpis i ide dalej, to tylko chwilka z jego strony ale dla fanów którzy czekali tam kilka dni/godzin to bardzo dużo ;) uwielbiam go za to :)
Właśnie. Taki Bloom gwiazdorzy jakby nie wiadomo kim był. Jeszcze zabrał niektórym McKellena bo musiał się polansować :/ a Peter proszę bardzo. Fani najważniejsi i już.
Boże skacze w miejscu, ciesze się jak głupia jak widzę co rusz nowego aktora, czekamy na Martina!!! I na moją koleżankę która tam jest i czyha na autograf dla mnie od Luke'a i Martina, oby jej się udało :D! aaach!
Sama sobie będę zazdrościć jak uda jej się je zdobyć! Patrząc na te tłumy to...no cóż, sama to przeżywam jakbym tam była i jak mi opowie i pokaże zdjęcia aktorów to też będę szczęśliwa :D