http://www.filmweb.pl/user/Gandalf_Szary_2/blog/563564-Hobbit+Niezwyk%C5%82a+Pod r%C3%B3%C5%BC+28+listopada+o+20%3A0 0+w+TVN
Pewnie dubbing. Filmy dla dzieci zawsze w tvn mają dubbing. Potter też jest puszczany z dubbingiem.
W reklamie Gandalf krzyczał "Run" wiec jest szansa na lektor, ale kiedyś tez Avengersi byli reklamowani z lektorem, a wyszo jak zwykle ;/
Ale nie patrz na to przez pryzmat Avengers. Polsat dał dubbing dla tego że to była premiera i ogólnie Avengersi nie lecieli w ogóle. Natomiast Niesamowity Spider Man jak poprzednia trylogia. Został puszczony z lektorem. Więc TVN też puści z lektorem. Choć boję się pewnych zmian. Bo jak ostatnio igrzyska śmierci leciały w TV, to tak lektor debilnie tłumaczył że to się w pale nie mieści. Polsat też ma kitowe lektory. TVN ma fajne. Chociaż gdyby był lektor. To mam nadzieję że Arcyklejnotu nie przetłumaczą arcykamieniem. Lub nie przeistoczą nazwy nekromanty. Naprzykład "czarodziej z Dol Guldur".
No tak, ja tez, bo myślałem, ze puszczą dopiero pod koniec 2015 roku. Ale chodzi mi o to, że późno w tym okresie jesiennym, bo z poczatku mówili, ze będzie w wrzesniu zaraz po Potterze :)
Ale zmienili. Tak by było gdyby mieli puścić jak wcześniej mówiono 9 premier w superkinie TVN! A teraz okazuje się że dostaniemy Iro Man 3, przed świtem 2 ( dziwię się że ten szrot puszczają) jeszcze są jakieś premiery prócz Hobbita.
Jak późno dobra data. Przecież sami wiemy że Hobbit w Święta ogląda się przyjemnie! Ogólnie tk też ale wtedy jest ten klimat! A jeśli będe mieć rację to 12 grudnia Wyemitują Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia. Bardzo zaskakuje Iro Man 3 w TVN dopiero co miał premierę w HBO jeszcze chyba leci, na HBO2.
Wiem ale mi chodziło o to że myślałem że go wyemitują tak gdzieś w połowie grudnia. Premiery w TVN trwają do 20 grudnia.
Nie pamiętam kiedy ostatni raz oglądałam film w stacji telewizyjnej typu TVN albo Polsat... Wkurzają mnie reklamy. Wole sobie w internecie oglądać albo na dvd
Po pierwsze nie mam zamiaru ogladac Hobbita na TVN gdzie reklamy sa po 20 min co 20 min.Pieprze to.
Po drugie pewnie bedzie dubbing.Masakra.
Po trzecie ja Hobbita i tak mam na Blueray ;].