jak kogoś interesuje bądz chce kupić edycje kinowe dwóch pierwszych części Hobbita to w empiku są o 30% taniej
Hobbit Niezwykła Podróż stara cena wynosi 39 złotych 99 groszy - 30%
Hobbit Pustkowie Smauga 44 złote 99 groszy - 30%
internetowo też jest taniej
pierwsza część kosztuje 37 złotych 49 groszy
druga część kosztuje 38 złotych 99 groszy
Informacja dla tych którzy chcieliby nabyć wersje kinowe.
rozszerzone też są w empiku... i w media marku też ! Tesco też, z tym że te wydania są cholernie drogie, już nie mówiąc o blu ray
No tak ale ja jestem z Lublina a w Media Markcie ich nie ma a jak są to już ktoś je zabrał. Ale to empika to se pójdę. Najbliżej mam Tesco ale drogo
ale te wydania jeszcze przez lata nie będą tańsze... więc nawet nie patrz na cenę różnicy większej niż 4 złote jeśli chodzi o dvd mieć nie będziesz ...
Temat zgłoszony.
Nie masz co robić? Naprawdę musisz zakładać tematy z wykazem cen sklepowych/internetowych?
Załóż jeszcze może oddzielne tematy dla każdego województwa wraz z adresami sklepów, cenami, telefonami do sprzedawców etc. Uważasz, że jak ktoś chce kupić film to szukać sam nie potrafi?
Miłego dnia.
http://www.filmweb.pl/film/Avengers%3A+Czas+Ultrona-2015-637247/discussion/wydan ie+DVD,2637992
po pierwsze nie każdy
po drugie założyłem temat związany z cenami filmów dvd a może kogoś interesuje jednak...
Ogarnij się, Maniakowy. Lato przyszło, szkoła sie skończyła i szalejesz. To nie olx tylko filmweb.
Wszyscy widzą, jak bardzo chcesz zabłysnąc na tym portalu: tutaj, na forach filmów Marvela itd, tylko ze wychodzi ci to... jakby to ująć... żenująco.
O ironio, najśmieszniejsze kamisiuxxx09 jest to, że jota w jotę to samo można napisać o tobie. Z wielkim podkreśleniem słowa "żenująco".
No i nadal robimy go najwięcej? Nie zaprzeczam, że go nie robimy, ale wczoraj temat był w koszu jego minuty były policzone, więc każdy tam sobie fun zrobił.
I z tego tematu chcecie zrobić to samo? W dodatku Anduril odpowiedział na komentarz kamila sprzed 10 dni (!), byle tylko zacząć kłótnie. To jego jedyny cel na tym forum, czyli robienie syfu. A ty mu wtórujesz.
Nie widzę powodu dla którego on chce wywoływać kłótnie, TKINMW jest hipokrytą, a pisząc tamten post udowodnił to po raz kolejny. Żyje w innym świecie i nie zdaje sobie z tego sprawy, Anduril chciał mu to uświadomić.
Zawsze nie, ale w tym przypadku tak. Gorzej nie będzie. Nie jest to mniejsze zło! To jest większe dobro!
Czyli lepsze to, że TKINMW terroryzował 3 fora filmowe? I próby sprowadzenia go do parteru to zło? I to nie w sposób obraźliwy
Czasem dodawał fajne tematy, a czasem terroryzował, ale można powiedzieć, że przestał. Za to wy dalej to nakręcacie. Już oskarżenia Andurilka wobec mnie pominę, bo te bzdury nie są warte uwagi i nie ma co o tym dyskutować.
Trzeba zrobić zawody postaci z forum hobbita.
Wybierzemy 8 najwspanialszych osób z forum. I zrobimy losowanie par ćwierćfinałowych. Tam będą walczyć o półfinały.
W roli komentatora - Lukeusz LFC
W roli Sędziego Anthrax91
W roli Gapia - Thorin3
Ale po co zawody? Wiadomo że na całym filmwebie fani Hobbitów uważani są za fanatycznych bezmózgów z nieumiejętnością logicznej dyskusji - właśnie za sprawą kamisiaxxx09 - którego zresztą masz w znajomych.
No ale przecież kamiś i bartuś to twoi kumple. Pytanie dla ciebie, bo jesteś na tym forum codziennie, w niemal każdym temacie - może w końcu określisz się, czy ci dwaj kamraci pomagają czy raczej szkodzą temu forum? Po co konkursy, mówmy o konkretach.
No i co thorin, odpowiesz po co te zawody? Może założysz specjalny temat? Widzę że i bartosza masz w znajomych, a taki stały bywalec z ciebie. Czekamy na twoje nominacje!
Użytkownik Anduril_5 nakłania do spamu na forum. Sugeruje założenie durnego tematu. Proszę tylko popatrzeć.
"Użytkownik Anduril_5 nakłania do spamu na forum. Sugeruje założenie durnego tematu. Proszę tylko popatrzeć." - a słowo "ironia" - mówi ci to coś?
"Użytkownik Anduril_5 nakłania do spamu na forum. Sugeruje założenie durnego tematu. Proszę tylko popatrzeć." - a słowo "ironia" - mówi ci to coś?
Teraz na serio - Wyglądasz, jakbyś nie wiedział że to troll. - O co chodzi z tymi znajomymi?
No to po co trzymasz trolle w gronie znajomych? Po co z nimi dyskutujesz? Tym sposobem pomagasz im utrzymywać się na tym forum. Prowokatorów trzeba potępiać, nie kolegować się z nimi. Na początku też miałem kamilaxxx09 w znajomych ale jak dostrzegłem jego zgubną działalność na forach Hobbitów - od razu go usunąłem. Nie bawiłem się w "półśrodki".
Wytłumacz mi zatem, co dobrego robi bartoszcyc8. Osobiście widziałem już niejedną kłótnię słowną z jego udziałem - z kilkunastoma osobami, tylko z forum Hobbitów. W każdej rozmowie używa niemal tych samych słów, te same bzdury. Swoje wady narzuca innym użytkownikom. Więc, co takiego dobrego robi bartek?