Jaka trylogia wg Was jest lepsza.Ja swój głos oddaję dla Hobbita.
Władca Pierścieni -,- ... zbulwersowałeś mnie trochę ale spoko XD ... spokojnie...
No nie wiem.. lubię hobbita ale bez przesady ;D władca jest lepsza, haha no kwestia gustu itd.. no ale wiesz ;D
Władca Pierścieni.
A tak na marginesie - Ile jeszcze będziesz zakładał ankiet Hobbit vs. WP?
znając założyciela tematu czeka nas ankieta transformers vs Hobbit i Władca Pierścieniu ;p
To pytanie traktuję jako retoryczne ;p i popieram poprzedników
czyli popieram
_Disclamer_
Bartoszyc
DerdziuV2
Skoro tak, to jesteś najlepszym przykładem na znaczny spadek poziomu nauczania, bo takie kwiatki jak "obiektywne średnie ocen" tworzą chyba tylko ludzie na poziomie intelektualnym średniego gimnazjalisty lub niżej.
Średnia nie ale, on powiedział że w ogóle obiektywizm nie istnieje, a ja tylko dodałem średnią jako przykład, ale to zły przykład. Obiektywizm istnieje, normalnie
ja tylko wplątałem tą śrenią do rozmowy, ten użytkownik twierdzi iż nie ma obiektywizmu, na filmwebie może i go nie ma, ale ogólnie jest. Jak by zaznaczył na filmweb obiektywizm nie istnieje to tak się zgodzę. Zły przykład podałem.
a co do obiektywnej średniej, TOP500 jest rankingiem obiektywnym nie? my poprzez ocenianie tworzymy taki ranking. I ten co ma najwyższą średnią jest na 1 miejscu? czy się mylę.
To jest średnia ważona ocen użytkowników, a nie prawda absolutna. Nie myl prawdy z opinią większości.
aha no to teraz rozumiem, ale jednak co osoba miała na myśli pisząc pierwszy post "obiektywizm nie istnieje"
bo jeśli fw to spoko
ale jeśli ogólnie, to nie ma racji.
Dobra, ale sama napisałaś, napisałeś, że "obiektywizm nie istnieje"
tylko nie rozumiem o co ci chodziło o fw
czy ogólnie, bo jeśli ogólnie to nie masz racji, bo istnieje
jeśli o fw, to masz rację i temat zamknięty.
Pardon. Wybacz niedopatrzenie. W tym wypadku mój głos zdecydowanie idzie na Trzy Kolory Kieślowskiego.