Jak wiadomo przy zbliżejących się premierach FW ocenia jak bardzo film może
przypaść do gustu danemu użytkownikowi na podstawie jego wcześniejszych ocen
oraz ulubionych kategorii filmów.
U mnie na tą chwilę pokazuje 93%...chyba troszkę za dużo...
w tym przypadku miesiąc przed premierą daje jakieś 85% że film przypadnie mi do
gustu.
Jak to bywa u Was?
pozdroO
Wyszło na to, że za bardzo się zapierasz i że trylogia ta bardzo ci się podoba, ale żyjesz w zakłamaniu i sam siebie oszukujesz, pisząc o tym jaki to hobbit jest słaby hahaha.
Co za bzdury haha. Świat już od dawna wie, że |Hobbitki nie umywają sie do Lotra i to Cię boli szczylu. Trzy filmy i tyle rzeczy pominiętych, paranoja. Nie szanujesz ani Tolkiena ani Jacksdona, ale co ja piszę ty byś własną matkę uderzył gdyby Ci powiedziała, że zgodnie z prawdą Hobbitki nie dorastają do pięt Wp.
I ty mi jeszcze takie memy pokazujesz? To ty jesteś na tyle chory, że rodzoną matkę byś bił jakby powiedziała, że nie lubi Hobbita. Jesteś na wskroś chorym człowiekiem.
Skoro nie zaprzeczasz. Każdy normalny człowiek od razu ostro by zaprzeczył, ty tego nie zrobiłeś. Skoro masz takie podejście, to nie ma w ogóle o czym rozmawiać. Twardziel internetowy bijący swoją matkę. Gratuluję popaprańcu.
Wiesz, że to się nadaje na sprawę dla policji? Wiesz w jakie gówno właśnie wdepnąłeś? Włąśnie oficjalnie przyznałeś się do tego, że bijesz własną matkę chory człowieku.
Dobra, już mi się nie chce odpisywac.
http://pl.memgenerator.pl/mem-image/zglaszam-to-do-prokuratury-pl-000000
A nie bierze pod uwagę aktualnej oceny filmu którą w tej chwili nie można się sugerować?
wydaje mi się,że nie bierze...ale pojawiło się wraz z pierwszymi ocenami,więc może jednak :z
To możliwe, że niedługo będzie, bo na razie procenty (przynajmniej u mnie) rosną ;)
jeszcze może wzrosnąć , miałem podobnie przy "Pustkowiu..." i tuż przed świętami wzrosło do 88%
ale równie dobrze może komuś się obniżyć :)
Ja mam 87% co jest wynikiem bardzo dużym biorąc pod uwagę że poprzednie 2 części Hobbita oceniłem równo po 8.0 ;)
91% ale wy chyba w to nie wierzycie? Ostatnio proponowali mi w moim guście Muminki. Nie wiem k*r.... na jakiej podstawie.
Ja tam zawsze lubiłam oglądać Muminki, no tylko żeby nie ta Buka.. albo Mała Mi, o zgrozo ;)
Co, Mała Mi straszna? A Buka no niestety działała niekorzystnie na moją psychikę xd
Może nie tak straszna jak wredna ;)
http://img2.stylowi.pl//images/items/o/201310/stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_mala-m i-i-love-u_13188634.jpg
Nic, ale biorąc pod uwagę, że jedyna bajka przez ze mnie oceniona to król lew dziwi mnie, że ktoś mi poleca Muminki. To tylko pokazuje jak ten gustocośtam działa.
Mi dawali TYLKO 58% na Kosogłosa, chociaż był to najbardziej wyczekiwany przeze mnie film roku.