http://www.filmweb.pl/user/Gandalf_Szary_2/blog/563966-Trailer+Bofa
Jakość nie powala ale wyrażnie Elrond Galadriela musicie to już widzieć ta muzyka ja z wrażenia się trzęse a więc czekamy do 19 na lepszą jakość.
Piękny Piękny
Przewińcie 1 minutę 54 kili i tauriel za ręce się trzymają spoilery na bieżąco reszta epic
Bym się założył o to, ale nie zakładam się o oczywiste rzeczy :D
Na pewno wstawi i jeszcze jeden o JEGO ANALIZIE. Mimo że w sumie już taki temat o analizie jest.
Od razu wiadomo o kim mowa.... :D
p.s. A JEST SPOKOJNIE BO TROLLI I FANATYKÓ NA CZELE Z KAMILKIEM NIE MA. Stąd ten spokój na forum.
Tylko tych mam na myśli, któym nie podoba się cokolwiek co nie gloryfikuje tego filmu. Taki nThorin3, Hobbit1 czy wielu innych jest spokojnych niestety wystarczy dwóch i będzie syf to Ci gwarantuję.
Jak dalej będziesz się o wszystko pytał i przytakiwał nawet na największe bzdury jakie wypisuje inny uzytkownik. To tak będziesz się wtedy zaliczał. A teraz już koniec tego tematu.
Muzyka jest do bani, nie podoba mi się też Elficka armia, trochę kiczowato to wygląda ale poczekamy do wieczora.
Te białe duchy w Dol Guldur to zapewne Nazgule?Mnie ciekawi wątek z tymi czarnymi górami i nietoperzami które stamtąd wylatują(czy to są góry mgliste -gundabad) i co tam robi Legolas z Tauriel?
Jako kinoman największy i elitarny poczekam na wersję HD do 19:00. Naturalnym i oczywistym zdam wam wtenczas kochani relację.
"Leave Sauron to me" ale to epicka kwestia !!!! Sir Lee wygląda nieziemsko liczę na EPICKĄ akcję z jego udziałem. Widzę też, jak by duchy czy coś w tym stylu otaczające leżącego Gandalfa i Galadrielę widać też urywkiem przebiegającego Sarumana za nimi jest też Elrond. Hoho czyżby walka z Nazgulami ? Co do armii trudno powiedzieć jakoś jest jaka jest na tym video więc trzeba poczekać do 19 na HD.
Szczerze mówiąc, nie spodziewałem sie tak świetnego zwiastuna. Nie wiem czemu niektórzy narzekają na muzykę, dobrana świetnie.
Niby go zobaczyłem ale wolałbym go chyba ujrzeć o 19. Od razu napędzę Ci smaka-najlepszy moim zdaniem zwiastun Hobbita ever!
internet ma to do siebie ze gdy jedno źródło umiera pojawia się nowe ;) http://www.speedyshare.com/ZNCxX/Battle.mp4
Teraz pytanie, czy ktoś to zobaczy czy będą zachowywać dystans - nie ja jednak zobaczę o 19 ....
..." ja z wrażenia się trzęse a więc czekamy do 19 na lepszą jakość." trzęsiesz się ? haha
Ale Wy jesteście niecierpliwi :). Ja wolę poczekać do wersji HD i nie psuć sobie odbioru :)
Ja też nie. Po prostu to się pojawiło tak nagle i wołało "ZERKNIJJJJJ..... ZOBACZ...." Nie mogłam się oprzeć