Hobbit 3 to film na który bd czekać chyba najbardziej w ciągu tego roku, więc nie mogę się doczekać pierwszej zapowiedzi.
nie wiem czy to właściwy plakat ale taki znalazłam do 3-ciej części Hobbita:
http://4.bp.blogspot.com/-P9fmWak2CwQ/UuOqKRHvquI/AAAAAAAAKCE/KhzFuwFDjjc/s1600/ plakat%2Bdo%2B3-ciej%2Bcz%C4%99%C5%9Bci%2BHobbita.jpg
nie wiem czy może ktoś nie przerobił jakiegoś wcześniejszego plakatu na to co podałam
Bez sensu pytanie. A teraz jak już Cie prosiłem poproszę Cię o kulturalne odwalenie się od mojej osoby. Dziękuję:)
mówisz "kulturalnie", a piszesz "odwalenie" zamiast nawet chociażby "odczepienie się"
powiedz jak ty to mówisz "kulturalnie" to cie zostawię w spokoju, trochę "kultury" nie zaszkodzi
Tak naprawdę widzę, że atmosfera sie tu polepszyla. Jako że długi czas tępiłem Kamilka to jeszcze Ci z jego obozu tutaj mnie jeszcze prowokują, ale na szczescie to sie konczy.
Więc będziesz robiła to samo co on i będziesz tworzyć nowe kłótnie by on ich nie tworzył ?
a gdzie ja obrazam gust innych, to Kamilek tak robi non stop, a skoro hołdujesz Kamilkowi to jest to zachowanie ponizej krytyki, nie rob juz burdelu