PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249734
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
ocenił(a) film na 6
niesmiertelny203

Najprawdopodobniej nigdy, Jackson-grubas nawet nie kwapi się wypuścić marnego videobloga... a ty na zwiastun liczysz? heh

segl55

nie czekam na zwiastun tylko na zapowiedź zwiastuna, bo póki nie zapowiedzą to na zwiastun nawet nie ma co czekać, ale co racja to racja z tą częścią strasznie się kryją, z dwoma poprzednimi częściami się tak nie kryli jak z tą, pewnie odkładają wszystkie zapowiedzi na ostatnią chwile bo to w końcu ostatnia część.

ocenił(a) film na 9
niesmiertelny203

wkrótce, być może...

ocenił(a) film na 7
niesmiertelny203

Może na początku czerwca ? :)

niesmiertelny203

Niedługo.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
xxwojownikmrokuPLxx

Może nie mów za innych?

ocenił(a) film na 10
Kociepierogi

Dokładnie

GandalfTheWhite

Dzięki :)

ocenił(a) film na 9
xxwojownikmrokuPLxx

Boże, tylko się odezwałam...
Właśnie dlatego nie lubię się wypowiadać...

Kociepierogi

Najlepiej ignorować wypowiedzi takich dysmózgów :)

ocenił(a) film na 9
segl55

Żeby straightlines coś napisał do Kamilka to kamilek sam tu musi napisać coś idiotycznego. Wystarczy sobie popatrzeć na historię by stwierdzić, że to prawda. A co on tu napisał takiego? Cytuję : "niedługo". To żaden powód dla straightlinesa by interweniować.

gimli_gloin

Strak nie wiem czy to ty czy też nie ale wreszcie widzisz kto tu zaczyna . Nie ważne czy Hroghtar to strak może se i być tuskiem tu jeśli chce odkąd straka zbanowano kamil troche się uspokoił podoba mi się to , że stanołeś w jego obronie kamila widać że nie jesteś strakiem kamil ostatnio co prawda kłócił się z lonierem ok i to nie było mądre ma prawo uważać że Hobbit to Arcydzieło , i nikt jego zdania nie zmieni ale zobacz że on naprawdę się uspokoił . Chyba że , pojawiły się ostatnio tematy xxxwojownikmroku czy nieśmiertelny 203 założyli prowokacyjne tematy zupelnie zbędnę przy tym obrazili osoby inne niż kamil ńie mając powodu bo co , bo dali Hobbitowi 9 i przyuważ że , kamil będąc na Forum na żaden temat tych trolli nie odpowiedział . Więc mam prośbe zamiast obrażać kamila przyuważ kto zaczyna jeśli kamil będzie komuś zabraniał zdania wtedy możesz zwrócić mu uwagę tylko grzecznie :) .

LobeliaSakvil

Czytaj uważnie jeszcze raz. To z pewnością nie jest straightlines. :) No i jesteś w błędzie skoro uważasz, że to nie straightlines stanął teraz w obronie Kamila. Straightlines działą metodycznie tylko wtedy gdy Kamil wypisuje głupoty a teraz tego nie uczynił:)

gimli_gloin

Przecież to twoje żałosne multikonto, Gimli_glioin to straightlines.

gimli_gloin

akurat nie zawsze trzeba zgłosić wystarczy ze któryś z moderatorów czasem odwiedzi jakiś temat naprzykład Hroghtar coś mi napisał nie zdążyłem tego przeczytać a wpis został zablokowany co ty myślisz że kamil nie ma nic innego do roboty jak zgłaszanie każdy mógł to zrobić

LobeliaSakvil

Nie znam Hrothgara. Ale z teg co widzę, to jemu Kamilek też musiał zajść za skórę. Oj wielu wrogów ma tu Kamilek i wcale się nie dziwię.

xxwojownikmrokuPLxx

Ciebie nikt nie szanuje panie multikonto XD

kamilxxx09

dokładnie nikt Cie tu nie szanuje

ocenił(a) film na 10
Hrotghar

I mówisz za nas może ja go szanuje? co?

ocenił(a) film na 10
Hrotghar

To że nie czyta ze zrozumieniem nie oznacza że można wyzywac go od gorszych to ty takim wyzywaniem pokazujesz że jesteś głupszy bo zamiast z nim o tym porozmawiac i upominac to krzyczysz i wyzywasz.

pzdr.

Hrotghar

Jednakże w tym momencie nie napisał nic takiego wielkiego.:)

ocenił(a) film na 10
gimli_gloin

zatkało go hyhy

Hrotghar

Ale to jest dziewczyna chyba... Tak trudno sprawdzić na profilu płeć?

CeeTallis

to Denis niesamowicie irytujący małolat ,który męczył mnie prywatnymi wiadomości z wcześniejszego konta .

Hrotghar

Ach, czyli fałszywa informacja w profilu :) To, że małolat to już wywnioskowałam dawno temu :D wystarczy spojrzeć na ortografię i styl wypowiedzi :D

CeeTallis

Najlepsze jak napisze jakiś elaborat to za cholerę nie wiadomo o co mu chodzi :)

LobeliaSakvil

Lepiej nie komentować :P

ocenił(a) film na 1
kamilxxx09

Kim ty jesteś?

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Co tak nagle poblokowało tyle komentarzy? Moje też zablokowało, a nie przypominam sobie, żeby były sprzeczne z regulaminem. Wie ktoś może?

SmaugTheGolden

Widocznie były niezgodne z regulaminem.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Od kiedy "nie zapowiedzieli nawet jeszcze zapowiedzi zapowiedzi trailera" jest niezgodne z regulaminem? Obraża kogoś?

SmaugTheGolden

To forum jest pełne afantyków i ludzi którzy nie szanują zdania innych ludzi i odmawiaja im prawa do głosu. Moderacja też jest podobna, więc nie ma się co dziwić.

SmaugTheGolden

A no to nie. Sorry. Ale wypowiedzi multikonta straightlinesa czuli gimli_gloin były niezgodne.

kamilxxx09

A czym się rózniły moje wypowiedzi od wypowiedzi kolegi wyżej? Sam piszesz wiele rzeczy niezgodnych z regulaminem, ba/! z konstytucją RP!

ocenił(a) film na 6
gimli_gloin

>Sam piszesz wiele rzeczy niezgodnych z regulaminem, ba/! z konstytucją RP! - weź się nie pogrążaj i idź do księgarni kupić Konstytucję czy skorzystaj z wszechnicy sejmowej a dopiero potem zabierz się za interpretację prawa.

calays

Zacytuję pewnego ktosia: ziewam.Dobranoc

ocenił(a) film na 6
gimli_gloin

o matko, cytat dnia!
Serdecznie Pozdrawiam!